Sport

David Beckham, mesaj de adio pentru Kobe Bryant: „Îmi distruge sufletul”

Publicat: 27 ian. 2020

David Beckham și-a luat rămas bun de la fostul său prieten, Kobe Bryant, printr-un mesaj emoționant pe conturile de socializare. „Îmi distruge sufletul”, a scris fostul fotbalist despre decesul legendarului baschetbalist și al fiicei lui, Gianna Maria.

„Am avut nevoie de mai multe ore pentru a putea scrie și cu toate astea în continuare cuvintele mele nu vor putea descrie în totalitate ceea ce simt în urma cumplitei pierderi a lui Kobe. A fost un sportiv, soț, tată și prieten special. Să scriu aceste lucruri este extrem de greu, dar, de asemenea, știind că am pierdut un om minunat și pe frumoasa și talentata lui fiică, Gianna, îmi distruge sufletul.

Angajamentul lui Kobe față de sport a devenit un model, să treci prin durere, dar cu toate acestea să duci un meci până la final m-a motivat să devin mai bun. Uneori mergeam la meciurile lui doar pentru a urmări tabela, cu doar două minute de joc rămase. Știam că ceva special urma să se întâmple, pentru că el era acolo.

Toată dragostea mea și a familiei mele merge către Vanessa și fetele sale, către familia LA Lakers și către familiile celorlalți pasageri care au decedat în acest accident îngrozitor”, a scris David Beckham, pe contul lui de Instagram.loading...

Adauga un comentariu