Local

De 17 ani, Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii! „Moșii sunt cei mai exploatați în această perioadă” – GALERIE FOTO

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De 17 ani Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii Moșii sunt cei mai exploatați în această perioadă  GALERIE FOTO
Fiecare copil trebuie să-l întâlnească pe Moș Crăciun și pe echisa sa de spiriduși și crăciunițe care îl ajută în pregătirea cadourilor pentru sărbători

Regizorul Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii, fiind prezent peste tot în această ultimă lună din an. Moșul vine la serbări, petreceri, ședințe foto în familie, la mall sau acasă. Echipa lui Moș Crăciun este formată din mai mulți moși, spiriduși și crăciunițe. Moș Crăciun este alături de echipa BZI, prin campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, pentru a bucura copiii

Fiecare copil trebuie să-i întâlnească pe Moș Crăciun și pe echipa sa de spiriduși și crăciunițe care îl ajută în pregătirea cadourilor pentru sărbători. Regizorul Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii de o lungă perioadă de timp, de 17 ani, mai exact. Aceștia sunt cei mai încântați în perioada sărbătorilor de iarnă pentru că îl văd fizic pe cel ce aduce cadouri. Andrei Ciobanu spune că perioada din acest an este una mult mai încărcată decât era înainte de pandemia de COVID-19.

Mos Craciun alaturi de spiridusa sa
Copiii sunt cei mai încântați în perioada sărbătorilor de iarnă pentru că îl văd fizic pe cel ce aduce cadouri

Regizorul Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii

Mos Craciun insotit de spiridusi si craciunite
Evenimentele se petrec în toată Moldova, în orașe precum: Piatra Neamț sau Târgu Neamț

Andrei Ciobanu spune pentru reporterii BZI că echipa formată în cadrul companiei Andirino este una numeroasă. În total sunt șapte moși, mulți spiriduși și crăciunițe. Evenimentele la care participă Moșul sunt numeroase, acestea fiind evenimente corporate, petreceri de firmă, spectacole în aer liber pentru diferite comunități, vizite la domiciliu, dar Moș Crăciun este prezent chiar și în mall, unde stă de vorbă cu toți copiii.

„Am început de la finalul săptămânii trecute și în fiecare zi avem evenimente cu Moș Crăciun, până pe 25 decembrie 2022, inclusiv. Noi avem o echipă mai mare de Moși și de spiriduși cu crăciunițe pentru că un singur om nu ar putea să meargă la toate evenimentele pe care le avem și încă mai refuzăm, din păcate.

La mine e al 17-lea an de când am început să fac această îndeletnicire de decembrie. Spiridușii și crăciunițele se rulează în funcție de evenimente și de cerințe. Moșii sunt cei mai exploatați în această perioadă!”, declară regizorul Andrei Ciobanu.

Evenimentele se petrec în toată Moldova, în orașe precum Piatra Neamț sau Târgu Neamț.

Mos Nicolae insotit de un copil
Înainte de asta, vărul lui Moș Crăciun, Moș Nicolae a fost cel care a bucurat peste 1200 de copii în doar două zile, poposind la școli și grădinițe pentru a dărui dulciuri copiilor cuminți

Moșul colaborează cu echipa BZI

Mos Nicolae ajuns la un copil
Oamenii mai pot face programări pentru Moș Crăciun pentru a-l primi acasă

Oamenii mai pot face programări pentru Moș Crăciun pentru a-l primi acasă. Este o perioadă foarte încărcată, dar cea mai aglomerată săptămână este cea viitoare, de pe 19 decembrie 2022 până pe 22 decembrie 2022. Atunci e ultima săptămână de școală, iar Moș Crăciun trebuie să ajungă la toți copiii.

„Moș Crăciun merge cu colegii de la BZI, cu «Prietenii lui Moș Crăciun» pentru a face cadouri copiilor. Mergem în diferite comune pentru a le aduce o bucurie celor mici”, spune Andrei Ciobanu.

Înainte de asta, vărul lui Moș Crăciun, Moș Nicolae, a fost cel care a bucurat peste 1.200 de copii în doar două zile, poposind la școli și grădinițe pentru a dărui dulciuri copiilor cuminți. Pentru Moș Crăciun urmează o perioadă încărcată, dar fericită, fiind înconjurat de copii.

Moș Crăciun și Spiridușa Ghidușa au ajuns la copiii de la Școala Gimnazială Icușeni și i-au bucurat cu un spectacol de teatru. Moș Crăciun a ajuns și la copiii și angajații cuminți de la Softvision, ascultând cu bucurie colindele și poeziile lor.

Andrei Ciobanu este Moș Crăciun pentru copii, fiind prezent peste tot în această ultimă lună din an.

Adauga un comentariu