Prima pagină » Local » De astăzi Iașul are un nou viceprimar! Răzvan Timofciuc va ocupa funcția alături de Daniel Juravle – VIDEO

De astăzi Iașul are un nou viceprimar! Răzvan Timofciuc va ocupa funcția alături de Daniel Juravle – VIDEO

12 feb. 2024, 09:59, 26 ,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 12 februarie 2024, a fost ales noul viceprimar al Iașului. Răzvan Timofciuc a fost ales pe această funcție cu 14 voturi valabil exprimate. Va ocupa funcția alături de Daniel Juravle.

Viceprimarul a fost ales prin vot secret, după ce primarul Mihai Chirica a făcut propunerea.

„Mulţumesc celor care mi-au acordat această încredere. 11 mii de elevi din orașul nostru fac sportul în săli de clasă improvizate. 250 de familii nu își pot înscrie copiii la creșele publice din cauza lipsei locurilor. 7.000 de elevi învaţă în tura de după amiază din cauza supraaglomerării școlilor. De 150 de ani nu s-a mai construit un mare parc în oraș. Acum am primit oportunitatea de a mă ocupa direct de aceste domenii din calitatea de viceprimar. Excluderea mea abuzivă din USR de câțiva şefi care sunt la conducere a dus la realizarea acestui compromis. Nu am dezvoltat o simpatie reciprocă între mine și domnul primar. Pentru cei care sunt dezamăgiți de alegerea mea sper că în cele 9 luni de mandat să confirme faptul că sunt aici pentru ieșeni. Sper să lucrăm bine pentru interesul comunităţii”, a transmis Răzvan Timofciuc, noul viceprimar al Iașului.

Comentarii
  • bufonul de la ateneu!

    bravos natiune!!!!tara plina de corupti!

  • Un prost și analfabet, în plus, la conducerea Iașului !!! Cine să susțină hoțiile lui Chirică ?

  • Marius Sorin Dangă și Sorin Alexandru Afloarei

    Suntem ceea ce se vede.

  • un putzoi de 36 ani e viceprimar? oau! prefer unu tanar decat tot un mosneag. mereu mosnegii 55+ preiau posturi de conducere in orice institutie a statului roman, de la Cotroceni, Parlament si Curtea de Conturi pana la p**** pu*** de consilier local dintr-o primarie de comuna.

  • @GR. T. POPA
    februarie 12, 2024 la 10:25 am

    ala e profesor de istorie tzarane! la 36 ani care-i are iti da ceata in cultura generala. vezi-ti de taraba ta din piata sau de toneta unde-zi vinzi chilotii, sutienele, sosetele si slapii la „amarasteni”.

  • Alta curva politica

  • La ce plm foloseste un viceprimar, iesenilor?! Concret. De ce sa plateasca iesenii inca unul?

  • ii preda stafeta

  • Asta ca asta, dar amendamentele USR si PSD…..marfa!
    Sa nu stii ca unele dintre ele sunt puse deja in buget, habar sa nu ai care e stadiul investitiilor pe care tot tu le-ai propus anul trecut si sa le mai propui o data, sa nu fii capabil sa citesti de pe o hartie fara sa te balbai infernal…..de exceptie, dragi alegatori!
    Ba mai vine si marele analfabet sef de grup la psd cu “casa Buiciu”, dupa ce se vorbeste de atatia ani de Muzeul Copiilor: BUICLIU, bai analfabetule!!!!
    Nu ca aia de la PNL si PMP ar fi departe, dar cu PSD chiar e dezastru.
    Ia sa vezi acum plansete si zbierate cum ca nu li s-a aprobat niciun amendament!
    Naiba ne ia cu asa clasa politica!!!!

  • Elvis si Elvira

    Asta ca asta, dar amendamentele USR si PSD…..marfa!
    Sa nu stii ca unele dintre ele sunt puse deja in buget, habar sa nu ai care e stadiul investitiilor pe care tot tu le-ai propus anul trecut si sa le mai propui o data, sa nu fii capabil sa citesti de pe o hartie fara sa te balbai infernal…..de exceptie, dragi alegatori!
    Ba mai vine si marele analfabet sef de grup la psd cu “casa Buiciu”, dupa ce se vorbeste de atatia ani de Muzeul Copiilor: BUICLIU, bai analfabetule!!!!
    Nu ca aia de la PNL si PMP ar fi departe, dar cu PSD chiar e dezastru.
    Ia sa vezi acum plansete si zbierate cum ca nu li s-a aprobat niciun amendament!
    Naiba ne ia cu asa clasa politica!!!!

  • Cum de a ajuns viceprimar ? Parcă nu erau în relații bune îl ura de moarte pe Chirica. Au dat la pace că trebuie și vicele sa se întrețină.

  • Da de ce nu l-au pus pe cumătru gâjâială???

  • Crapă fituica și cu Baghiul de ciudă

  • Cosette Chichirau

    Cosette Chichirau

    Plecarea mea din USR a fost cea mai bună decizie. Deciziile conducerii din ultimele luni confirmă din plin asta: candidați puși din pix și retrași tot din pix, scandalurile cu Lasconi și Vlad Gheorghe, anularea alegerilor interne, alianța cu partide vechi și conservatoare (PMP și FD), lipsa de proiecte și de direcție – toate astea au șters tot ce trebuia să însemne USR, adică o forță reformatoare.
    În 2016, când am pus umărul la înființarea USR, eu și restul fondatorilor din toate județele chiar credeam că putem face o schimbare și ca merită să luptăm pentru ea. Acest lucru s-a văzut în primul mandat: ne-am luptat cu Dragnea până la capăt, am fost în stradă alături de cetățeni împotriva OUG 13, împotriva legilor justiției și am fost alături de diaspora la protestul de pe 10 august 2018. Am făcut o opoziție puternică și eficientă.
    Situația s-a schimbat în al doilea mandat. Guvernarea li s-a urcat la cap băieților de la USR și au început o lungă serie de greșeli strategice. Ieșirea de la guvernare a fost cea mai mare greșeală care se putea face. Acela a fost momentul în care conducerea partidului a arătat cel mai clar că pune interesele proprii deasupra intereselor cetățenilor: dacă Ghinea și Drulă riscau să nu mai fie miniștri, atunci tot partidul trebuia să iasă de la guvernare. Ori ei la putere, ori nimeni. Pe lângă faptul ca a fost o mișcare strategică foarte proastă, ieșirea de la guvernare a lăsat loc liber PSD-ului să intre la guvernare, înșelând speranțele românilor pentru schimbare, pentru o țară normală și pentru o viață mai bună.
    Alianța cu PMP și cu FD arată din nou că singurul interes al USR-ului este să păstreze niște locuri călduțe pentru cei din conducere. Astăzi USR nu mai vrea să salveze România, vrea doar să-i salveze pe cei din conducerea partidului.
    De asta am înființat Partidul CURAJ pentru România. USR-ul a murit ca idealuri și aspirații, dar nu putem lăsa ca speranța românilor pentru o viața mai bună sa moară o dată cu el. Cred în continuare în acel spirit al schimbării din 2016, cred că în țara asta sunt oameni competenți care sunt dispuși să treacă peste orgolii și interese personale pentru dezvoltarea României.
    Dacă și tu crezi că România merită mai mult, vino alături de noi.
    Hai, Curaj!

  • Încă un labagiu în primărie

  • Daca vrea sa demonstreze are timp, dar daca va fi doar un pion care suge banul public degeaba si va servi intereselor de grupuri si nu va face nimic pentru oras, iesenii il vor scoate afara.Si sa tina cont ca nu va mai pupa politica ia Iasi.

  • Ghiga, animal ce esti !

  • Cezar Baciu 2. Alt labar pasionat de vanatoare si sa omiare bietele animale. Pot atasa poze si filmulete cu betivul si criminalul Baciu pe fondul de vanatoare de la Trifesti

  • Măi bețivanule, unde faci tu școli și grădinițe în câteva luni? N-a făcut nici Chirica în două mandate, nici Nichita și faci tu. Mănânci căcat aiurea.

  • Traiasca USR

    Urmatorul tradator Usr pe lista penalului de la primarie, fauritorul urinii! Mulțumim Usr! Au votat un buget pe genunchi cu ajutorul acestui individ, un lup mascat in oaie! A mirosit functia si a fost impotrivă, ca si idolul lui Rares Bogdan, care arunca Pnl la lada de gunoi, pana a ajuns la ciolan! Pentru câteva luni de viceprimar si un post caldut dupa, un tanar oportunist a ales sa linga unde a scuipat!

  • Zanfirescu primarul nostru! Incoruptibil, destept, frumos, privire foarte inteligenta, scipliri de moment, vizionar pe termen lung, uraste coruptia si coruptii, un adevarat Luke Skywalker, Zorro, Iancu Jianu sau Toma Alimos al zilelelor noastre.

  • Da, Zanfirescu salvarea iesenilor! L-am zarit la inaugurarea potecii dinspre Palat spre Iulius Campus. Inconjurat de catre politistii locali privea spre orizont ca un adevarat faurar intrezarind legatura cu autostrada Moldovei.

  • Ciocoii vechi si noi

    Ciolan, seminte si doza de cola. Atat s-a putut.
    Valori, respectarea cuvantului … sterse cu buretele de d-nul profesor de istorie … imediat ce s-a ivit ocazia de a face parte dintr-o clasa „superioara”.

    Ciocoii vechi si noi.

  • @Cosette

    Nu inteleg cum i-ati putut aduce in partidul USR pe Marius Bodea si Timofciuc.

    Bodea, foarte slab profesioanal … tinand cont de ce a facut in mandatele din Parlament…pentru Iasi. Daca nu intra in USR nu mai ajungea in Parlament.

    Timofciuc … a intrat si el in USR pentru functii, ca nu stiu ce sansa mai avea in PNL.

  • Baciu era bun de vice. Îl regula Chirica de 3 ori pe zi: dimineata, la lranz si seara. Avea Baciu si gura si cwrul plina de sperma

  • Da de astăzi chiricul are un nou concubin cu viluță pe mucea piride-lgbtq-ștrulă timoftiuc care a și anunțat de astăzi și până la halegeri va fi gata prima sală de sport de la colțu străzi –să mai zică ieșeni că nau unde face sport–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *