Cancan

De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Vedeta a recunoscut adevăratul motiv

Publicat: 13 aug. 2020
De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei.
Andreea Mantea a renunțat să mai prezinte Puterea Dragostei pentru a fi mai mult timp alături de David, fiul ei

De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Odată cu finalul sezonului doi, s-a încheiat și colaborarea frumoasei brunete cu emisiunea. Astfel, din sezonul trei, la cârma emisiunii este Cristina Mihaela Dorobanțu.

Sfârșitul sezonului doi de la „Puterea Dragostei” a culminat și cu plecarea Andreei Mantea. Astfel, vedeta Kanal D a renunțat la rolul de prezentatoare a emisiunii. Pe marginea acestui subiect au lua naștere multe speculații. Și toate erau legate de motivul pentru care aceasta a părăsit show-ul. În cele din urmă Andreea Mantea a dat cărțile pe față și a vorbit despre lucrul care a determinat-o să plece.

De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei

Adevăratul motiv pentru care Andreea a renunțat la emisiune nu era greu de bănuit. Astfel, vedeta Kanal D a ales să pună stop proiectului este chiar fiul său, David. Și aceasta deoarece filmările pentru „Puterea Dragostei” aveau loc în Turcia și îi ocupau Andreei majoritatea timpului. Așa că aceasta a hotărât să își pună copilul pe primul loc și să se întoarcă în România pentru el. Și aceasta mai ales că urmează să înceapă școala.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine… Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. – Turcia). Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant… Dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a povestit Andreea Mantea, pe canalul ei de YouTube.

„Am început să mă simt vinovată”

Mai mult, Andreea Mantea a recunoscut că atunci când a acceptat proiectul, care se filmează în Turcia, nu s-a gândit prea mult la micuțul David și la ce va însemna această mutare pentru el. Însă acum că băiatul a mai crescut, Andreea vrea ca el să aibă parte de toate experiențele, în România, aproape de familia lui.

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el. Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo. A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a mai spus Andreea.

Astfel, acum s-a aflat de ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, ea va fi implicată în alte proiecte ale Kanal D.

Adauga un comentariu