Magazin

De ce ai nevoie de o cămașă albă în garderoba ta?

Publicat: 07 dec. 2021

Investiția într-o cămașă albă reprezintă una dintre cele mai bune decizii pe care orice femeie o poate face din punct de vedere vestimentar. În cel puțin una, pentru că poți avea chiar și zece cămăși albe în garderobă, fără ca acestea să semene una cu cealaltă. Ai de ales dintr-o mulțime de variante: cu tăieturi, realizate din materiale și detalii de design ce le conferă vibrații extrem de diferite.

Cu toate că este un articol vestimentar relativ simplu și clasic, pe care îl poți asorta destul de ușor, este destul de rar întâlnit în ținutele de zi cu zi ale femeilor. Motivul poate fi simplu: multe femei au tendința de a asocia cămașa albă cu zona de birou, integrându-le doar în ținute office alături de sacou, fustă dreaptă sau pantaloni conici. De fapt, cămașa albă poate fi mai mult de atât. Este o piesă vestimentară stylish și extrem de versatilă, ce te va salva din încurcătură în orice moment în care nu știi ce să porți.

Iată motivele pentru care ai nevoie de cel puțin o cămașă albă în garderoba ta:

  • Nu se demodează niciodată! Este o piesă clasică, pe care o poți purta timp îndelungat în diverse ținute. În plus, se distinge de celelalte articole vestimentare printr-o simplitate aparte.
  • În funcție de preferințe și de stilul tău personal, ai la dispoziție o varietate de modele: cambrate, oversized, de inspirație masculină sau cu diferite accesorii adăugate.
  • O poți integra într-o varietate de ținute alături de aproape orice altă piesă vestimentară (pantaloni, fuste, jeanși, sacou, geacă etc.). De asemenea, poți crea acel layering special adăugând un pulover sau o vestă din tricot gros pe deasupra.
  • În funcție de ținuta pe care vrei să o obții, poți purta cămașa cu mâneca întinsă, fixată la manșetă sau ridicată.
  • Dacă alegi să o porți cu nasturii încheiați până sus, vei obține un look office elegant sau descheiată până în zona decolteului pentru a conferi o doză de farmec și senzualitate.

Fie că vorbim despre o întâlnire de afaceri, o ieșire cu prietenii, eveniment de tip cocktail sau job, cămașa albă poate deveni semnătura ta stilistică. Cu atât mai mult dacă vei reuși să o integrezi într-o ținută coerentă. Vei exprima încredere, atitudine și stil prin fiecare fibră.

Recomandări

Dacă nu știi de unde să îți alegi cele mai frumoase modele, poți comanda camasi office de pe resense.ro:

  1. Cum poți scoate din anonimat o ținută? Purtând cămașa albă de mai jos! Croiala este tip sacou cu mâneci raglan, cu volan încrețit, asimetric, de la cot în jos. Fața din clini și pensele verticale de pe spate produc un efect de cambrare, punând în evidență forma corpului. Este un model special și feminin, ce poate fi integrat în ținute variate.
  2. O cămașă cu jabou negru poate fi încă una dintre variantele care să-și găsească loc la tine în dulap. Acesta este detașabil (se prinde cu 2 nasturi ascunși sub guler), astfel că o poți purta sub diferite forme. De asemenea, volanele încrețite din zona pieptului îi conferă un farmec aparte.

Acestea și multe alte modele așteaptă să fie descoperite. Restul ține de imaginația ta și de modul în care vei crea ținute stylish, care să te reprezinte.

sursa foto: https://unsplash.com/photos/i9Hfmp3Z9J8

Adauga un comentariu