Magazin

De  ce apeleaza romanii la un credit rapid nebancar?

Publicat: 09 oct. 2020
credit rapid

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara, IFN, fondata in anul 2006, parte a grupului britanic International Personal Finance – IPF. Institutia este prima de acest gen care a lansat in Romania serviciul optional si auxiliar de gestionare a unui credit rapid la domiciliu. Grupul din care face parte Provident este lider international pe acest segment, inregistrand activitati in 9 tari din Europa, in Mexic si in Australia.

Pana in prezent, aceasta IFN de succes, inregistrata in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei, a deservit peste 1 milion de clienti unici in Romania, pe care i-a ajutat sa-si transforme visurile in realitate cu ajutorul unui credit rapid. Drept dovada, peste 70% dintre acestia au accesat si al doilea imprumut Provident.

Durata medie a colaborarii institutiei cu clientii sai este de peste 2 ani, acestia devenind clientii companiei pentru a obtine un credit rapid de nevoi personale pe termen scurt sau mediu, cu suma cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei.

Ce ii determina pe romani sa apeleze intr-un numar atat de mare si in mod repetat la serviciile unei institutii financiare nebancare precum Provident?

In primul rand, conditiile pe care clientii trebuie sa le intruneasca pentru obtinerea sumei de bani dorite sunt usor de indeplinit. Acest lucru se datoreaza faptului ca Provident are proceduri mai facile din punct de vedere al criteriilor minime de eligibilitate comparativ cu entitatile bancare unde procedurile si criteriile sunt de multe ori mai numeroase sau mai complexe.

credit rapid

Spre exemplu, conditiile Provident pentru un credit rapid constau doar in:

– cetatenie romana si varsta de minimum 18 ani;

– adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei;

– venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (prin intermediul adeverintei de salariu, al talonului de pensie sau al unui raport de la ANAF pe care-l poate obtine creditorul, cu acordul debitorului);

– numar de telefon valabil.

In al doilea rand, posibilitatea de a opta pentru gestionarea imprumutului la domiciliu reprezinta un alt motiv pentru care romanii apeleaza la Provident. Acest serviciu optional si auxiliar pe piata din Romania a fost lansat in urma cu 14 ani,  iar de atunci majoritatea clientilor prefera aceasta varianta.

Devenind client Provident economisesti astfel timp si energie pentru planurile personale cu ajutorul reprezentantului de vanzari care se va deplasa pana la adresa indicata de tine, in maximum 48 de ore. In confortul propriei tale locuinte, reprezentantul Provident iti va oferi suport in completarea formularelor si iti va inmana banii solicitati. Ulterior, acesta va efectua vizite saptamanale sau lunare la domiciliul tau, in vederea incasarii ratelor fixe, in conditii de maxima siguranta avand in vedere contextul COVID-19. In felul acesta scapi si de o grija in plus.

Nu in ultimul rand, romanii cer sprijinul Provident fiindca au incredere in acesta. Bazandu-se pe un principiul al creditarii responsabile, reprezentantii companiei analizeaza si aproba acele solicitari de creditare care indica un grad de indatorare sub 40% din venituri.

Daca ai nevoie de un credit rapid poti suna la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau poti aplica pe site.

 

 

Adauga un comentariu