Magazin

De ce ar trebui sa folosesti mascara in machiajul tau? Iata ce spun specialistii!

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce ar trebui sa folosesti mascara in machiajul tau Iata ce spun specialistii
mascara

Genele lungi, dese si arcuite sunt garantia unei priviri patrunzatoare si senzuale. Ochii fascineaza atunci cand sunt evidentiati de aceste „podoabe” cu efect magnetic, iar femeile din Orient stiu asta cel mai bine. Maestre in arta impresionarii prin intermediul unei singure priviri, femeile arabe indeosebi, au fost cele care au inspirat artisti din lumea intreaga prin tehnicile uluitoare de machiaj. De aici a inceput si crearea celor mai performante produse cosmetice, pentru a reda si in lumea occidentala un crampei din magia orientala.

Mascara este unul dintre instrumentele care poate transforma intr-o secunda, orice stil de machiaj intr-un adevarat succes, accentuand puterea de seductie a ochilor. Este, probabil, singurul articol din trusa de infrumusetare capabil de un asemenea rezultat. Fie ca e vorba de un stil lejer de zi, fie de unul elaborat de seara, acest produs te va ajuta sa te remarci rapid vizual in orice situatie. Iata de ce ar trebui sa te folosesti de calitatile acestuia si ce recomanda specialistii in acest sens!

Ochi mai mari si mai expresivi

Mascara te ajuta sa-ti pui genele in valoare. Fie ca ai fost inzestrata cu gene scurte sau lungi, blonde sau inchise la culoare, acest cosmetic le va oferi o definire si o accentuare in plus care va transforma complet intensitatea privirii. Cu ajutorul unui aplicator de calitate, poti obtine o separare perfecta a firelor, conferind ochilor un aspect irezistibil. Prin intermediul acestui cosmetic, poti face ca ochii sa para mai mari si mai expresivi. Aplicarea mai multor straturi de produs poate crea iluzia unor gene mai dese si mai lungi, cei din jur fiind atrasi de magnetismul acestora.

Culoare intensa

Produsul nu contribuie numai la cresterea estetica a densitatii si lungimii firelor, ci garanteaza si o culoare profunda si bogata. Contrastul spectaculos dintre pigmentii rimelului si albul globului ocular, respectiv sclera, poate face ochii sa para mai energici, iesind in evidenta intr-un mod atragator.

Aspect mai proaspat

Nu ai dormit suficient sau esti obosita? Mascara este secretul pentru a da un aspect mai „treaz” si proaspat ochilor. Produsul poate ascunde semnele de oboseala si poate face minuni pentru aspectul tau general.

Pasul decisiv pentru un machiaj profesional

Acest articol atat de indragit joaca un rol important si in finalizarea machiajului, fiind pasul care completeaza perfect intreaga lucrare. Daca ai aplicat fard de pleoape si eyeliner, mascara poate conecta fiecare element utilizat si poate oferi un aspect echilibrat.

Corectarea ochilor mici sau a pleoapelor cazute

Daca ai ochii mici, alege o formula care ofera lungime si volum! Aplica cu grija, asigurandu-te ca nu incarci genele. Pentru a face ochii sa para mai mari, concentreaza-te mai mult pe firele din coltul exterior al pleoapei. Folosirea unui instrument de curbare a genelor inainte de aplicarea rimelului poate ajuta si mai mult la ridicarea firelor si la deschiderea campului vizual al ochilor.

Rezistenta intreaga zi

In gama acestor produse vei gasi formule waterproof, rezistente la apa, ideale pentru zilele la piscina, formule cu efect de alungire, formule vegane si multe alte optiuni care iti permit sa experimentezi si sa-ti exprimi personalitatea. Unele variante contin ingrediente cu efect hranitor, cum ar fi vitaminele si proteinele, care contribuie la sanatatea firelor. Astfel, pe langa aspectul minunat oferit de acest produs, te vei putea bucura si de beneficii pe termen lung pentru genele tale.

Include in rutina de infrumusetare formulele mascara si iti vei putea sublinia calitatile naturale sau vei putea corecta cu usurinta micile imperfectiuni pentru a arata divin. Acest produs va functiona de fiecare data ca o bagheta magica pentru chipul tau.

mascara
Adauga un comentariu