Magazin

De ce ar trebui să investești în ceasuri de lux în 2024?

Publicat: 29 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
De ce ar trebui să investești în ceasuri de lux în 2024

Investițiile reprezintă una dintre cele mai sigure și longevive metode prin care îți poți securiza banii și să eviți astfel dezechilibrele economice care s-ar putea abate asupra bugetelor tale. Însă pentru a profita din plin de avantajele acestei metode trebuie să știi care sunt acele obiecte de valoare către care să îți direcționezi banii pentru a-i proteja și a-i înmulți pe termen lung. Descoperă care sunt cele mai profitabile ceasuri de lux în care merită să investești chiar acum și de ce!

Rezistență în fața inflației și instabilității pieței

O investiție corectă este cea făcută în articole care nu se devalorizează oricât de mult timp ar trece. Ceasurile de lux sunt astfel de obiecte care fac față cu succes tuturor schimbărilor economice nefavorabile care ar putea apărea, de la crize și inflații, la alte probleme care ar duce la deprecierea banilor. Investiția într-un ceas devine, așadar, o soluție de salvare pentru toți cei care vor să își pună la adăpost o sumă însemnată pe care să o recupereze după zeci de ani fără niciun risc.

Ceasurile de lux își cresc valoarea în timp

Un alt atribut important al ceasurilor de lux îl reprezintă faptul că au fost realizate în număr limitat, foarte mic, ceea ce le-a făcut să fie vândute în schimbul unor sume impresionante la nivelul lansării. Din aceleași considerente, odată cu trecerea timpului valoarea acestora crește, devenind din ce în ce mai intangibile pentru doritori și pasionați. Cu alte cuvinte, ceasurile de lux sunt opere de artă, piese de colecție, unicate în multe cazuri, ceea ce face ca proprietarul să fie cu adevărat privilegiat dacă reușește să facă o astfel de achiziție.

Diversificarea portofoliului de investiții

Chiar dacă ceasurile au fost dintotdeauna o investiție sigură, experții financiari vor susține întotdeauna investițiile mixte, în domenii cât se poate de variate, pentru a avea o plajă de salvare cât mai mare. Cu alte cuvinte, în loc să cheltui toți banii pe ceasuri de colecție, mai bine te limitezi la una, două bucăți care au fost vârf de linie și sunt deci mai valoroase, iar sumele mai însemnate atribuie-le în domenii care se mișcă, care te pot ajuta să rulezi acei bani și să îi securizezi în timp ce te folosești de ei în mod inteligent. Asta înseamnă că și ceasurile, la fel ca obiectele de artă sau anumite bijuterii, sunt elemente prin care poți diversifica direcțiile de investiții, dar nu o zonă exclusivistă, potrivită pentru oricine.

Pentru a putea investi cu succes în ceasuri de lux este nevoie să ai o sursă cât se poate de sigură de unde cumperi aceste accesorii pentru a evita riscurile de înșelătorie. Orientează-te doar către magazine autorizate și verificate care îți oferă certificate de originalitate și garanție la fiecare achiziție pentru a-ți putea demonstra că ceea ce vinde este un produs autentic. Era Vault este un magazin sigur de ceasuri de lux, unde vei găsi unele dintre cele mai apreciate marci de ceasuri din întreaga lume, cu modele celebre, noi sau pre owned, în așa fel încât să îți poți contura colecția după propriile criterii. Achizițiile sunt 100% securizate și fiecare produs expus spre vânzare este verificat în repetate rânduri, atât pentru a nu exista nicio suspiciune de contrafacere, cât și pentru a sesiza orice eventual defect care i-ar putea afecta valoarea. Fie că ești fan Rolex, Chanel, Patek Philippe, Audemars Piguet, Hublot și nu numai, șansele să găsești aici cele mai apreciate colecții ale acestor producători sunt foarte mari.

Alege unul dintre cele mai apreciate ceasuri de lux de pe Era Vault!

Comentarii
  • Pentru ca romanii sunt idioti, prosti si multi !, de aia trebuie sa ”investeasca” in ceasuri de lux !, asta in timp ce piata mondiala a ceasurilor de lux este blocata total de vreo doi ani iar unele branduri nu se mai vind la fraieri nici cu reducere de 50 % !, afacerile cu ceasuri de lux e o mare fraiereala pentru prosti , ceasurile de zeci de mii de euro valoreaza cel mult citeva mii de euro !, cine nu crede sa isi duca a doua zi ceasul de 100.000 de euro lau un amanet sa vada cit ia pe el cash !

Adauga un comentariu