BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce este nevoie de un sistem antigrindină? Aflați de la Daniel Florea, director de program al operatorului licențiat al UCCG Moldova 1, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 08 dec. 2021

Joi, 9 decembrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi Daniel Florea, director de program al operatorului licențiat al UCCG Moldova 1. Temele de discuție din cadrul emisiunii vor fi despre sistemul antigrindină din Iași, de ce este nevoie de un astfel de sistem și cum funcționează, dar și ce investiții vor fi făcute anul viitor. De asemenea, specialistul din cadrul Unității de Combatere a Căderilor Antigrindină Moldova 1 va discuta și despre schimbările climatice care au efecte asupra fermelor din Iași și în ce zone trebuie construite noi puncte de lansare a rachetelor antigrindină.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu