Magazin

De ce este recomandat un vestiar metalic pentru fiecare angajat

Publicat: 12 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce este recomandat un vestiar metalic pentru fiecare angajat

Multe dintre activitățile antreprenorilor se axează pe producția de bunuri, prin urmare angajații sunt nevoiți și obligați simultan de regulile de protecție a muncii să folosească îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate activității. Ca atare necesitatea unui dulap metalic își face simțită prezența pentru a le oferi un spațiu de depozitare decent și sigur pe durata cât bunurile personale și ținută de stradă sunt înlocuite cu ținuta de lucru.

Dacă de la bun început spațiul societății comerciale este prevăzut cu un vestiar drept locație pentru schimbarea ținutei, va fi mult mai simplu să puteți alege tipul de vestiar metalic. Având în față mai multe opțiuni ar putea fi dificil să decideți, însă va puteți baza pe câteva criterii simple care vor avea cu siguranță succes.

În primul rând numărul de angajați va decide și cantitatea necesară de spații individuale închise pe care aceste produse le oferă. Funcționalitatea unui fiset metalic este multiplă din perspectiva volumului pe care îl oferă și a modului în care sunt compartimetate.

Pentru depozitarea unor bunuri de mici dimensiuni, atunci când angajații nu sunt neapărat obligați să îmbrace o ținută de lucru, cel mai bun vestiar metalic este cel care este compartimentat în 6 casete cu ușa individuală. Dacă aveți un necesar mai mare de spațiu pentru haine și incaltamite atunci trebuie a alegeți vestiarul cu casetă compartimenta în spațiu pentru haine și pentru încălțăminte.

Însăși dimesiunea acestor casete este variabilă în funcție de model, unele dintre ele fiind mai înguste, altele mai largi, sau fiecare corp de vestiar metalic având un singur rând de casetă, două, sau chiar trei.

Din punct de vedere al siguranței obiectelor plasate în aceste casete totul va fi în perfectă siguranță. Ușa fiecărui spațiu este dotat cu yala și chei care se predau persoanei desemnate să-l utilizeze. Caracteristicile de performanță sunt suplimentate prin calitatea cu care este produs, dar și prin accesoriile cu care este dotat fiecare model de vestiar metalic.

În primul rând fiecare casetă este prevăzută un sistem de vetilatie plasat pe ușa, iar în interior, în funcție de model, se poate regăsi o bară cromată pentru umerașe, dar și o oglindă.

Stabilitatea și durabilitatea produselor din gama de vestiar metalic este dată de calitatea materialelor utilizate, conceptul modern de întărire a structurii cu elemente de rezistență din metal, precum și a calității vopsirii complete în câmp electrostatic. Toate aceste produse sunt fabricate din oțel cu o grosime de cel puțîn 0,6 mm.

Un alt criteriu vi-l oferă chiar spațiul de care dispuneți pentru organizarea acestui spațiu de confort pentru angajați. Dacă suprafață nu este rectangulară, atunci puteți alege vestiar metalic tip „soldat” care poate fi dotat cu unul sau două compartimente suprapuse.

Câștigați în acest fel spațiul neocupat din zona de colț, iar în zonele drepte puteți amplasa vestiare metalice clasice că mărime.

Deși la prima vedere acțiunea de dotare cu vestiar metalic pentru fiecare angajat nu pare a fi atât de importantă, în practică confortul pe care acesta îl va resimți va juca un rol important în atașamentul lui față activitatea depusă în societarea comercială. Sunt amănunte pe care orice antreprenor trebuie să le aibă în vedere, nu doar pentru că legea impune exsitenta acestor spații, ci mai ales pentru că persoană angajată merită să beneficieze de acest confort.

Adauga un comentariu