Magazin

De ce este Studio20 cel mai apreciat studio de videochat din lume? Modelele fac bani fara sa se dezbrace!

Publicat: 06 apr. 2020
angajari videochat Bucuresti

Despre studiourile de videochat din Romania se spun multe lucruri. Unele adevarate, multe mai putin. Ca in orice domeniu nou de activitate, dureaza ceva timp pana se separa graul de neghina. Aparent, Studio20 este doar unul dintre sutele de studiouri care promoveaza tinerele ambitioase si le ajuta sa urce pe culmile succesului. Insa Studio20 face mult mai mult de atat si de aceea este considerat, de peste 5 ani, cel mai bun studio de videochat din lume.

Pe langa faptul ca este singura companie cu sedii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), avand astazi 24 de sedii in 6 tari diferite (inclusiv nouu studio de videochat din Iasi), Studio20  este primul care, in 2013, a decis sa renunte treptat la nisa de adult si sa promoveze un nou concept de-a dreptul inovator: videochatul glamour, numit si videochatul non-nude. 

Studio20 a mers impotriva curentului care era bazat pe sexualitate si a ajuns sa fie cel mai bun pe nisa glamour. O nisa care da, acopera doar 20% din cererea globala, dar este mai mult decat suficienta pentru ca cele peste 1000 de modele din toata lumea care lucreaza cu Studio20 sa aiba incasari excelente. Desi din videochat-ul non-nude se castiga mult mai mult, pentru modele este o provocare sa faca videochat glamour si sa seduca prin inteligenta si comunicare, fara a apela la nuditate. Mai multa munca, mai multe de invatat (engleza, cultura generala, cultura americana, limbaj non-verbal, etc) dar si mai multe satisfactii atunci cand nu trebuie sa iti ascunzi cariera de familie si de cei dragi pentru ca nu faci nimic de care sa iti fie rusine. 

Si totusi, de ce este mai greu sa faci videochat glamour fata de cel adult? Chiar si cele mai bune modele din echipa #girlsfromstudio20 recunosc ca este mult mai greu sa seduci un barbat si mai ales sa-l pastrezi intr-o relatie pe termen lung la distanta fata de a fi cu el si de a-i servi pe tava tot ce ai mai de pret. 

 

Ambitia, aliatul nevazut din jocul seductiei

Dar nu totul se reduce la senzualitate cel mai bun studio de videcohat din lume, Studio20. Toti cei implicati in desfasurarea activitatii, de la modele pana la traineri si manageri de studio, recunosc ca e nevoie de multa munca pentru a reusi intr-un domeniu atat de competitiv. Ambitia, dedicatia, sacrificiul – fara ele nu poti reusi in viata si toti o stim, chiar daca 90% suntem prea lenesi si esuam. Este evident dificil sa petreci mult timp in camera de videochat cu oameni pe care nu ii cunosti niciodata suficient de bine, incat sa fii sigur pe tine, sa il “ghicesti” pe fiecare, sa te adaptezi la el, sa te faci placuta. Ai nevoie de multe informatii si de o cultura generala vasta (de aceea Studio20 ofera cursuri gratuite de cultura generala molelor) pentru a gasi subiecte de conversatie pe placul tuturor. La fel de necesara de fluenta in limba engleza – ati ghicit deja, Studio20 oferta lectii de limba engleza gratuite, individuale, tuturor modelelor sale (si celor care vor sa devina modele).

Studio20 este alaturi in permanenta de fetele care vor sa invete. Echipa le ajuta si le transforma intr-un brand de talie internationala. Daca modelele o duc bine, si business-ul Studio20 merge bine. Nu vorbim aici doar de castiguri materiale, #girlsfromstudio20 se schimba in bine ca femei, ca oameni – devin mai sigure pe ele, mai educate, mai pregatite pentru viata si stiu sa reuseasca pe picioarele lor, fara sa depinde de nimeni. Secretele succesului modelelor de videochat glamour sunt multe si interesanta, descopera-le si tu, din postura de model de top, suna chiar azi la Studio20 si mergi sa-i cunosti mai bine.

 
Comentarii
Adauga un comentariu