Bursa Barfelor

De ce își vinde viloiul un afacerist cu belele?! A găsit mina de aur

Publicat: 26 aug. 2021

La final de rubricuță, babetele cele hâtre țin să vă mai zică una despre un afacerist obosit de prin târg, care cică își scoate căsoiul la vânzare să mai facă un ban, că criză, că alea, că celelalte. Costiclă Măsea, batronul firmei de transport Mimicedu, își vinde casa din zona Gălății pentru că și-a cumpărat mult teren în comuna Popricani. Costiclă Măsea dorește să-și mute tot parcul auto acolo, ca să mai facă un ban și pentru imobiliarele visate în cartierul Dacia. Acolo o să se pună de o combinație mare, da mare de tot, numai că pe Măsea o să-l cam aștepte vremuri tare grele, că și alți băieți sunt cu ochii pe el.

Comentarii
  • Daca doriti un colectiv unit, adevarat, bani pe masura, veniti soferi la Micedu!!! Salarii atractive, director adjunct chior, puteti fura in voie!!!

  • Cel putin 6 persoane au muncit (unii, vai si amar de capul lor si acum sunt sclavi la Dinte), la firmele de transport ale lui Dinte fara a avea contracte de munca, efectiv si-a batut joc acest nemernic….Dinte “Zîna Măselută”!!!

  • Din ce m-am documentat, acest Dinte (de care nu am auzit pină sa-i faceti reclama la ziar) ar trebui sa participe la emisiunea Arena Leilor si ar da “informatii pretioase”tinerilor care doresc sa se imbogateasca peste noapte…???

Adauga un comentariu