Magazin

De ce Masha merge pe tricletă

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce Masha merge pe tricletă

Tricicla este vehiculul preferat de Masha și mai preferat de copii. Personajul de desene animate din seria „Masha și Ursul” adoră să se distreze și să se plimbe cu vehiculul ei cu trei roți. La fel ca micuța drăgălașă, comoara ta poate fi lipsită de griji jucându-se în tricicleta sa. Se întâmplă adesea ca, atunci când copilul crește, căruciorul să fie lăsat în fundal pentru a fi înlocuit cu un vehicul nou.

Când este timpul pentru o tricicletă?

După vârsta de un an, este momentul potrivit ca cel mic să meargă pe trei roți. Plimbările în aer liber și divertismentul vor fi cu siguranță mai interesante. Noua jucărie mobilă pe roți dezvoltă activitatea motorie a copilului și îi permite să reziste la plimbări mai lungi afară.

Cele mai mici triciclete sunt concepute pentru copii de la 1 la 3 ani. Alături de vârstă, criteriul principal este înălțimea, caz în care vehiculul este potrivit pentru cei mici de la 70 la 100 cm. Următorul grup principal cuprinde copiii cu vârsta de până la 5 ani, adică de la 95 la 115 cm. Băieții și fetele mai mari între 6 și 9 ani pot merge, de asemenea, pe triciclete. Citiți mai multe despre triciclete în https://kidso.ro/pentru-bebelus/triciclete/ . Sunt, de asemenea, modele pe piață pentru elevi cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani.

În lunile calde, tricicla este un vehicul pentru copii potrivit cu care mica comoară se poate simți fericită, explorând lumea din jurul său după bunul plac. Lucrul bun este că majoritatea acestor articole au un suport special, astfel încât copilul să-și poată relaxa picioarele atunci când merge și acest lucru nu împiedică continuarea distracției în aer liber.

În plus, au un mecanism de blocare a pedalelor pentru roți, cu care părintele poate regla mișcarea celui mic. Ca și în cazul bicicletelor, sistemul de blocare poate opri roțile din față și din spate. Când copilul este plin de energie, tricicla îndeplinește funcțiile unei roți, iar când este obosit – poate fi împins fără să mai pedaleze.

Trei sau patru roți

Producătorii de articole pentru copii susțin că tricicletele sunt suficient de sigure pentru copiii mici. Au chiar avantaje față de cvadriciclete, care sunt legate în principal de manevrabilitate. Roțile tricicletei pot merge cu ușurință pe diferite suprafețe.

Copiii pot merge prin oraș, în parc, pe plajă, ceea ce le face un vehicul practic în toate condițiile. Nu trebuie trecut cu vederea faptul că pe trei roți copilul este mai agil, virajele sunt și mai ușoare, iar portbagajul nu este mai mic. Cele pe patru roți nu oferă nici o siguranță mai mare și nici nu sunt mai bine echilibrate.

Este important să evaluați tipul de roți. Roțile din cauciuc sunt mai moi și în același timp mai silențioase decât roțile din plastic. În ambele cazuri, totuși, acestea se rotesc la 360 de grade și acest lucru permite o mobilitate ridicată a tricicletei.

Kidso.ro este locul potrivit în care, navigând de acasă, poți alege cea mai bună tricicletă care te va încânta și pe tine și pe copilul tău.

Extra pentru trei anvelope

Părinții ar trebui să fie preocupați de siguranța copilului, deoarece majoritatea modelelor au un mecanism de oprire a roților. Pe de altă parte, există un mâner lung, care permite și controlul de către adulții care însoțesc copilul. În același timp, tricicletele pot fi vehicule foarte confortabile. Există modele care au trei poziții principale – cu spatele la părinte, cu fața spre el și cu o funcție de control parental. Sunt disponibile biciclete pentru copii cu scaun și spătar reglabile. Pot fi realizate din țesături respirabile care oferă confort în timpul conducerii. Scaunul poate fi pivotant. Centurile de siguranță sunt, de asemenea, foarte importante. Sunt preferate mărcile cu curele în 5 puncte și plăci de siguranță. Parasolele sunt un accesoriu practic, la fel ca portbagajele, oglinzile retrovizoare, coarnele, suporturile pentru sticle sau gențile de călătorie. Nu în ultimul rând, o varietate de articole cu diferite culori, țesături, inscripții, autocolante cu personaje preferate sunt disponibile în rețeaua comercială. Majoritatea modelelor sunt unisex și sunt în culori potrivite pentru fete și băieți.

 

Adauga un comentariu