Magazin

De ce NU ar trebui să te superi pe fiica ta atunci când îți spune că face videochat?

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
De ce NU ar trebui să te superi pe fiica ta atunci când îți spune că face videochat
videochat

Unul dintre cel mai bine plătite joburi este cel de model online. În prezent, persoanele care aleg să lucreze într-un studio de videochat se bucură de câștiguri de ordinul miilor de dolari pe lună. Ele duc viața pe care mereu și-au dorit-o, în care niciun răsfăț nu este imposibil.

În calitate de părinte, cu siguranță îți dorești tot ce e mai bun pentru copilul tău, dar vestea că a început să facă videochat poate fi mai greu de “digerat”. Există multe mituri despre industria divertismentului online pentru adulți care te pot face să nu privești cu ochi buni meseria de model online. Realitatea este, însă, diferită și este bine s-o cunoști.

Iată de ce nu ar trebui să te superi dacă fiica ta îți spune că a început să facă videochat:

  1. Va avea un contract 100% legal

În cazul în care a optat pentru un studio de top, așa cum este Studio 20, atunci ea va semna un contract 100% legal, la fel ca în orice alt domeniu. În contract vor fi trecute atât drepturile, cât și obligațiile sale, având astfel un job normal, desfășurat în condiții 100% legale.

  1. Va beneficia de un venit minim garantat

Indiferent de performanța sa în domeniu, în primele 3 luni de activitate va beneficia de un venit minim garantat de 5000 de lei. Acești bani o vor ajuta să își plătească chiria, facturile și să ducă un trai decent, chiar dacă încă nu cunoaște toate secretele acestei meserii.

  1. Va avea șansa să obțină încasări lunare de peste 10.000 de dolari

După ce va capăta experiență, câștigurile lunare ale fiicei tale pot ajunge la mii de dolari. Gândește-te la faptul că există slabe șanse să se bucure de aceste venituri în alt domeniu de activitate. Mai ales, dacă abia a terminat studiile, nicio companie nu îi va oferi un salariu mare, care să îi permită să își achiziționeze casa visurilor ei, o mașină sau care să-i permită să călătorească. Din fericire, ca model de videochat, ea poate câștiga sume colosale de bani, care să-i ofere un trai de invidiat.

  1. Nu va trebui să facă nimic indecent în fața camerei

Dacă va alege să lucreze pentru un studio cu renume, va putea face videochat non-adult. Acesta nu presupune nuditate și nici implicarea în jocuri sexuale extreme. Ea va putea face doar ce își dorește în fața camerei.

Activitatea dintr-un studio non-adult constă în conversații virtuale purtate cu membrii site-urilor. Mulți bărbați apelează la aceste site-uri pentru a discuta fără rețineri cu o persoană de sex feminin. Aceștia se simt singuri și își doresc să poată socializa cu o femeie care este pe aceeași lungime de undă cu ei.

  1. Se va bucura de multe alte beneficii

În cadrul unui studio cu experiență, fiica ta va avea o mulțime de beneficii. Va fi dusă și adusă de la studio cu o limuzină, va putea accesa credite fară dobândă, va participa la cursuri gratuite de limba engleză, cultură generală și machiaj și va putea deveni o adevărată vedetă a mediului online.

videochat
Comentarii
Adauga un comentariu