Cancan ultimă oră

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să își oficializeze relația? Noi declarații

Publicat: 31 iul. 2021
Daniela Gyorfi fotografie pe un pod
Daniela Gyorfi și George Tal sunt unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din lumea mondenă

Daniela Gyorgi a răspuns la întrebarea care se află pe buzele urmăritorilor ei.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din lumea mondenă. Deși cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani, nici până în ziua de astăzi cântăreața și partenerul ei de viață nu au ajuns în fața altarului.

Daniela Gyorfi a mărturisit că nu se simte încă pregătită pentru pasul cel mare, cu toate că din iubirea celor doi s-a născut Maria, o fetiță extrem de isteață. Cântăreața a oferit mai multe explicații cu privire la motivele care stau în spatele acestei decizii, cel puțin, controversate, ar spune unii dintre urmăritorii cuplului.

Se pare că relația dintre George Tal și artista este departe de a fi perfectă, și pe lângă multă iubire și susținere, apar și inevitabilele conflicte.

“ Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public.

În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…” a spus Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi îl apreciază enorm pe bărbatul cu care se iubește de 15 ani

Artista a recunoscut că iubirea dintre ea și George Tal este mare, iar relația lor este cât se poate de normală și fără a avea un certificat care să ateste acest lucru.

Mai mult, artista a recunoscut că se aseamănă cu partenerul ei de viață și că îl apreciază întâi ca om, apoi ca iubit.

Daniela Gyorfi a mai spus că George Tal este bărbatul pe care s-a putut baza tot timpul, asta pentru că el nu își lasă niciodată la greu persoanele dragi.

 

Adauga un comentariu