Magazin

De ce optează șoferii pentru pernele auxiliare?

Publicat: 26 feb. 2021

Orice conducător auto care parcurge sute de km pe lună caută variante care să îi ușureze viața de la volan. Atunci când încărcătura mașinii este mare, stabilitatea acesteia este mai slabă și poate pune în pericol pasagerii în curbe. Pentru astfel de motive cei de la perneauxiliare.ro pun la dispoziție o variantă simplă, care se montează foarte ușor.

Tuning în siguranță

Pasionații de mașini aduc modificări cu privire la puterea mașinii, aspect și orice alt element care poate fi schimbat. Cei care doar își doresc unele dintre cele mai bune soluții pentru un confort redus pe drumurile publice, pot opta pentru varianta de tuning cu ajutorul unor perne auxiliare.

Pe lângă faptul că aduc un plus de aspect părții exterioare a mașinii, sunt niște elemente foarte utile, care se montează foarte ușor. Sunt introduse prin arcul suspensiilor și apoi sunt umflate. Nu necesită niciun fel de dezmembrare sau modificare. Pentru aproximativ 300 de lei se poate beneficia de un set de perne pentru suspensia din spate, care funcționează ca amortizor de vibrații. Având în vedere că drumurile publice din România nu sunt printre cele mai bune, și deseori există gropi în asfalt, durata de viață a mașinilor scade pentru că este afectată la contactul cu asfaltul inegal.

Pernele auxiliare funcționează ca element elastic și pot ridica nivelul mașinii. Acest aspect poate ajuta și în cazul parcărilor, unde se evită impactul cu bordurile. Datorită ridicării nivelului, nu se mai atinge bara de bordură și nu se zgârie. Acesta nu este scopul principal al pernelor, dar sunt un element în plus care vine la pachet cu acestea.

Siguranță în curbe

Adăugarea acestor perne auxiliare aduc un echilibru mai bun al mașinii, în special când este încărcată. Are o stabilitate mai bună în curbe, iar durata de viață a suspensiei crește. Aceste perne redau controlul deplin asupra suspensiilor, deoarece poate reda un nivel mai ridicat de duritate sau o poate face mai moale, în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Aceste perne se pot găsi pe site-ul https://perneauxiliare.ro/ și sunt de la AirPower, așadar au o calitate superioară și rezistă la diferiți factori. Atât presiunea de lucru, cât și cea de rupere sunt extreme, fiind rezistente până la 5kgf/ cm 2. Temperaturile la care rezistă nu sunt o problemă pentru țara noastră cel puțin, deoarece temperatura maximă este de 80 de grade Celsius și temperatura minimă este de minus 50 de grade.

Având în vedere că mașina poate suferi diferite scurgeri de combustibil, există posibilitatea ca pernele să ia contact cu acesta sau cu diferite uleiuri, dar acest aspect nu constituie o problemă, pentru că este rezistent la astfel de factori. Pernele auxiliare lucrează chiar dacă sunt în medii agresive precum apa sau soluții de acizi slabe.

Pe lângă toate proprietățile și plusurile pe care le oferă aceste perne mașinii și implicit șoferului, redau și un grad de confort sporit, deoarece amortizează vibrațiile mult mai bine decât o fac suspensiile din dotare.

Aceste perne auxiliare sunt disponibile pe site și pentru informații suplimentare poți contacta reprezentanții la numărul 0744 870 142.

 

 

Adauga un comentariu