Cancan

De ce s-a despărțit Dinu Maxer de Nicoleta Luciu. S-a aflat după mai bine de un deceniu!

Publicat: 13 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce s-a despărțit Dinu Maxer de Nicoleta Luciu. S-a aflat după mai bine de un deceniu
La aproape 11 ani de la acel episod, actuala soție a cântărețului a dezvăluit motivul care a dus la despărțirea definitivă dintre cei doi. 

La mai bine de un deceniu s-a aflat de ce s-a despărțit Dinu Maxer de Nicoleta Luciu. Cei doi au format un cuplu timp de câțiva ani. Povestea de dragoste s-a terminat brusc în anul 2005 când au anunțat că vor merge pe drumuri separate.

La momentul respectiv cântărețul a suferit enorm de și totul a fost urmat de un scandal ce a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor.

De ce s-a despărțit Dinu Maxer de Nicoleta Luciu – Iată adevăratul motiv

Ajunși la final de relație, Dinu Maxer a avut multe să îi reproșeze Nicoletei.

„În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă.

După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o că devenise proasta României!”, declara Dinu Maxer la puțin timp de la despărțirea de actriță.

La aproape 11 ani de la acel episod, actuala soție a cântărețului a dezvăluit motivul care a dus la despărțirea definită dintre cei doi.

Surprinzător sau nu, de vina ar fi fost chiar Dinu Maxer.

Actuala soție a artistului a dat cărțile pe față

Deea Maxer spune că bruneta este cea care a decis că vrea să se despartă. Nicoleta Luciu își dorea enorm copii, iar la acea vreme artistul nu prea cocheta cu ideea de a se însura sau de a avea urmași. După ce s-au despărțit, focoasa brunetă s-a îndrăgostit de un om de afaceri care i-a dăruit patru copii.

Dinu Maxer și-a întemeiat și el o familie alături de Deea Maxer, cu care are 2 copii.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, la un post de televiziune.

Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul căsniciei ei

Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat unde a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat, despre cel pentru care a renunțat la cariera în lumea televiziunii!

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…)”, spunea vedeta.

Adauga un comentariu