Magazin

De ce să alegi ambalaje ecologice pentru afacerea ta?

Publicat: 29 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce să alegi ambalaje ecologice pentru afacerea ta
Delivery men loading carboard boxes in a van while getting ready for the shipment.

Protejarea mediului înconjurător este un subiect care ar trebui să preocupe toate persoanele. Orice mică schimbare va avea un impact pozitiv în timp. Nu este doar responsabilitatea companiilor care produc bunuri sau servicii, este și responsabilitatea fiecărei persoane să încerce pe cât posibil să aibă grijă de mediu. Micile gesturi precum reciclarea, folosirea unor produse eco friendly în limita posibilităților și refolosirea unor ambalaje poate face diferența.

Pentru că a venit vorba despre ambalaje, dacă deții un magazin online, poți face trecerea spre ambalaje ecologice pentru transport. Ce înseamnă acest lucru? Să alegi cât mai multe ambalaje din hârtie și carton în locul celor din plastic, dacă natura bunurilor comercializate permite acest lucru.

Spre exemplu, dacă nu comercializezi produse fragile, în loc de folie cu bule, în care împachetezi produsele, poți opta pentru hârtie de împachetat. Aceasta poate fi refolosită de către client și este ecologică. Chiar și în situația în care ai comercializa bunuri fragile, poți încerca reducerea ambalajelor din plastic. Spre exemplu, ai putea împacheta produsul în folie cu bule, iar ca umplutură, ai putea folosi carton gofrat, lână din lemn sau chiar hârtie de umplutură.

Utilizând astfel de ambalaje ecologice, nu doar vei proteja mediul înconjurător, ci vei atrage și simpatia clienților. În general, oamenii sunt receptivi la schimbări care îi vizează direct, iar protejarea mediului este un subiect de mare interes în ultimul timp. Clienții fideli vor observa eforturile pe care le faci și vor continua să cumpere de la tine, iar cei noi vor fi entuziasmați și astfel sunt șanse mari să te recomande și altor persoane.

În plus, de cele mai multe ori, ambalajele eco friendly au un preț mai mici decât cele convenționale. Astfel, atât tu, cât și clienții veți avea numai de câștigat. În cazul în care ți-am atras atenția și vrei să cumperi ambalaje eco friendly, este bine de știut că le găsești la ROGRI, alături de tot ceea ce îți trebuie pentru ambalarea în siguranță a bunurilor pe care le comercializezi.

La ROGRI vei găsi următoarele categorii de produse:

  • plicuri: de corespondență, cartonate, cu bule, port-document, de curierat
  • cutii de carton de cea mai buna calitate: cu autoformare, cutii pentru cărți, cutii clasice, cutii pentru sticle
  • materiale pentru fixare și umplere: lână de lemn, carton gofrat, plăci de carton, hârtie de umplutură, protecție sticle
  • bandă de ambalat
  • etichete
  • folie
  • pungi
  • ambalaje cadou.

Acestea sunt doar o parte dintre produsele pe care le poți achiziționa de la ROGRI. Pentru a le vedea pe toate, îți recomandăm să intri pe site. Acolo, vei găsi grupate produsele, iar apoi vei putea sorta fiecare categorie în parte. Este atât de simplu să comanzi produse de ambalare, având în vedere că vei primi comanda rapid. În plus, la anumite praguri de comanda, te vei bucura și de discounturi semnificative.

Așadar, dacă vrei să trimiți produsele comercializate în siguranță și să ai grijă de mediul înconjurător, alege cu încredere ROGRI.

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/delivery-men-loading-carboard-boxes-van-while-getting-ready-shipment_25630689.htm

Adauga un comentariu