Magazin

De ce sa creezi adrese de email personalizate atunci cand achizitionezi serviciul de gazduire WordPress?

Publicat: 17 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce sa creezi adrese de email personalizate atunci cand achizitionezi serviciul de gazduire WordPress
Gazduire WordPress

Blogurile create in WordPress au devenit extrem de populare in mediul online si multe afaceri se folosesc de ele pentru a strange liste de abonati cu potentiali clienti. Totusi, daca vrei sa pastrezi legatura cu acestia, este recomandat sa utilizezi o adresa de email personalizata. Iata de ce este atat de important acest aspect in serviciul de gazduire WordPress!

Folosirea unei adrese de email obisnuita nu transmite profesionalism

Desi Gmail si Yahoo sunt solutii gratuite, putini sunt cei care doresc sa achizitioneze produse sau servicii de la cineva care nu foloseste o adresa de email asociata website-ului personal. Motivul consta in faptul ca astfel de persoane nu prezinta incredere. Atunci cand primesti un mesaj de la o adresa de tipul @gmail.com sau @yahoo.com, nu stii daca este vorba de ceva legitim sau de o persoana care incearca sa te pacaleasca.

Numele de utilizator va fi destul de comun si daca o sa contina cifre sau litere, acest lucru nu va fi apreciat. Asemenea detalii pot crea scepticism si nesiguranta, iar oamenii vor dori sa afle de ce folosesti un cont obisnuit. Pe de alta parte, adresele personalizate te ajuta sa dai dovada de profesionalism din prima. Drept urmare, potentialii clienti vor fi mai receptivi la mesajele tale si vei putea sa-ti imbunatatesti rapid reputatia.

Serviciul este disponibil gratuit

Daca inca nu ai achizitionat un pachet de gazduire WordPress, probabil te gandesti la faptul ca o adresa de email reprezinta un cost suplimentar. Din fericire, exista furnizori care iti pun la dispozitie intre 5 si 10 conturi de email gratuite, care sunt incluse in planul ales. In cazul in care crezi ca acestea nu sunt suficiente, poti achizitiona si un hosting cu adrese nelimitate.

Daca detii deja o companie cu multi angajati, in mod sigur aceasta metoda te va ajuta sa le amintesti mai usor clientilor despre brandul tau. De asemenea, poti crea adrese de email corespunzatoare fiecarui departament. Astfel, vizitatorii vor afla unde trebuie sa trimita propunerile sau intrebarile legate de produsele si serviciile tale.

Aceste adrese sunt usor de administrat

In situatia in care cineva paraseste compania, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu faptul ca acesta pastreaza adresa de email sau ca nu-i vei mai putea accesa inboxul din serverul de  gazduire WordPress. In schimb, poti redirectiona toate mesajele primite de el pe adresa noului angajat. Poti crea si adrese de email care sa aiba legatura cu anumite departamente, pentru ca administrarea sa poata fi preluata de oricine. In felul acesta, nu trebuie schimbat decat numele de pe care se livreaza mesajele.

Cat de importante sunt adresele de email personalizate?

Adresele de email personalizate lasa o impresie placuta fiecarui vizitator care iti acceseaza site-ul web si te ajuta sa ii castigi increderea intr-un timp mai scurt. In plus, acestea au legatura cu modul in care esti perceput de potentialii clienti si pot influenta traiectoria business-ului tau.

O adresa care este insotita de numele unui domeniu poate atrage atentia indiferent unde se afla si va crea curiozitate in randul celor care o descopera. Drept urmare, iti va fi mai usor sa-ti promovezi compania. Alege un pachet de gazduire WordPress care sa includa minimum o adresa de email personalizata si te vei putea bucura de toate aceste beneficii!

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu