Magazin

De ce să cumperi produse IT SH?

Publicat: 31 oct. 2019

De ce IT-SH.ro se afla in topul magazinelor online de profil? Foarte simplu de raspuns! Managementul companiei care il gestioneaza a creat o politica care are in prim plan clientul. Oricarei persoane ii va fi greu sa refuze sa achizitioneze produse SH de o foarte buna calitate, la un pret foarte mic. De la laptopuri second hand, la componente diverse, oferta se pliaza in mod eficient pe necesitatile clientilor care cauta sa faca achizitii caracterizate de ieftin si bun. 

Avantaje oferite de IT-SH clientilor sai

Oferta magazinului online IT-SH.ro este mai mult decat generoasa, incluzand produse IT care se pot utiliza de persoane fizice acasa, insa si in cadrul unor companii care analizeaza atent bugetul pe care il au la dispozitii si prefera sa cumpere produse de calitate, mai ieftine, din categoria SH. De astfel, o astfel de decizie are numeroase avantaje, indiferent ca se achizitioneaza calculatoare SH, imprimante ori alt produs IT necesar intr-un birou. 

Dincolo de un pret mic, produsele comercializate de IT-SH dispun de transport gratuit atunci cand suma de plata este mai mare de 150 lei si pot fi returnate in doua saptamani de la primire in situatia in care nu corespund asteptarilor clientilor. Orice achizitie beneficiaza de puncte cadou, un sistem de recompensare a clientilor materializat in primirea de 5% din valoarea comenzii in contul de client, sub forma unor puncte – 1 punct cadou = 1 Leu. Nu in ultimul rand, toate produsele comercializate beneficiaza de garantie tehnica. 

Unul alt avantaj oferit de IT-SH consta in faptul ca le permite clientilor sa achizitioneze produsele in rate – trei rate fara dobanda. In acest demers sunt acceptate cinci carduri de credit la plata:

  • card de credit emis de BCR – Cardul Bun de Plata;
  • card de credit emis de BRD Finance – perioada de gratie de pana la 47 de zile;
  • card de credit emis de Alpha Bank; 
  • CardAvantaj – de la Credit Europe Bank;
  • card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT): perioada de garantie de pana la 56 de zile. 

De asemenea, cand in discutie intra avantajele oferite de IT-SH, nu se poate trece peste faptul ca din magazinul online IMM-urile pot sa inchirieze sisteme IT si copiatoare, atat de necesare pentru o activitate la birou. Inchirierea poate fi realizata in baza unui abonament, pe care clientul il alege. 

 

Nu mai putin important este faptul ca specialistii care isi desfasoara activitatea la IT -SH pot sa asigure si service pentru echipamentul care nu mai functioneaza in parametri normali, pot inlocui surse sau le pot repara, ofera variante de upgrade si dispun de variante ale pieselor care necesita inlocuire. Concret, orice calculator care ajunge la sediul IT SH poate fi diagnosticat, curatat, reparat, i se pot inlocui piese sau poate beneficia de un upgrade. 

 

In concluzie, IT SH ofera mai mult decat diverse produse IT de calitate si la preturi accesibile, intuind corect ca orice client multumit se va intoarce acolo unde stie ca va primi de la consiliere optima in alegerea produselor, pana la service avizat. loading...

Adauga un comentariu