Stiri si curiozitati

De ce te înșală soțul. Cinci semne că are pe alta

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce te înșală soțul. Cinci semne că are pe alta
Pentru o soție este dureros să știe că persoana pe care o iubește este infidel

Nu de puține ori se întâmplă ca la ceva timp după căsătorie să ajungi să te întrebi de ce te înșală soțul și să încerci să cauți explicații.

Dacă o perioadă de timp toate au fost bune și frumoase și credeai că ai ajuns în paradis, pe urmă lucrurile încep să scârțâie și se ajunge inevitabil la înșelat.

Cu siguranță pentru o soție nu este nimic mai dureros decât să știe că persoana pe care o iubește și care i-a jurat credință pe viață este infidel.

Până să aibă confirmarea dureroasă că într-adevăr este o soție înșelată, femeia trebuie să fie atentă la anumite semne care arată că bărbatul căreia i s-a dedicat total a început să calce strâmb.

Soțul are nevoie de intimitate

Toată lumea are uneori nevoia de intimitate, să fie el singur, cu gândurile lui. La fel de înțeles sunt obișnuitele ieșiri cu băieții la o bere sau la o mișcare cu prietenii.

Chiar și așa, soția trebuie să fie atentă dacă obiceiurile cuplului se schimbă dintr-o dată și soțul începe să aibă nevoie de intimitate. Dacă sunteți obișnuiți să petreceți mult timp împreună și să faceți diverse activități în cuplu, iar brusc apare nevoie ca el să aibă mai mult timp pentru el, atunci trebuie să-ți pui anumite semne de întrebare în legătură cu fidelitatea lui.

Aveți din ce în ce mai rar raporturi intime

Dacă la început era înnebunit după soția lui și de-abia aștepta să ajungă acasă pentru a face dragoste cu ea, este un semn clar de infidelitate dacă acest lucru nu se mai întâmplă deloc sau se întâmplă foarte rar.

Dar intimitatea cuplului nu înseamnă doar sex. Dacă soțul nu te mai sărută, dacă nu îți mai aduce flori, dacă nu mai este tandru, așa cum era la început, poate fi și acesta un semn că nu îți mai este fidel și caută aceste lucruri în altă parte, la o altă femeie. Asta mai ales dacă schimbările sunt bruște și „răceala“ de care dă dovadă față de tine apare dintr-o dată.

Soțul este mai atent la „look“-ul lui

Este dovedit faptul că într-o căsătorie, mai ales după câțiva ani de când sunteți un cuplu, fiecare are tendința de a se ocupa mai puțin de modul în care arată, fără a mai pune preț pe ultimele tendințe în haine sau coafuri. Asta este absolut normal pentru că nu mai există dorința de a impresiona, de a atrage și dă o siguranță datorită faptului că sufletul tău pereche te place așa cum ești tu, fără a fi nevoit să bravezi.

Dacă, însă, soțul după o asemenea perioadă începe să fie brusc interesat de „look“-ul lui, să cheltuiască sume mari pe haine noi, în trend, să-și schimbe coafura sau să caute parfumuri cât mai scumpe, poate fi un semn că este interesat din nou să impresioneze. Poate fi o dovadă că înșală, că vrea să cucerească o altă femeie.

Ore întregi petrecute în online

În ultimii ani, foarte multe relații în afara căsătoriei au pornit din mediul online, de pe rețelele de socializare.

Acum, când fiecare este nedespărțit de smartphone și ești la doar un click distanță de multe tentații, faptul că soțul începe să petreacă din ce în ce mai mult timp în online și se ferește să vadă soția ce face, poate fi un semn de infidelitate. Asta mai ales dacă atunci când soția este prin preajmă el soțul chimbă paginile sau închide anumite pagini.

Are brusc prieteni noi

Orice om are mai mulți prieteni, cu care obișnuiește să-și mai petreacă timpul liber. În cazul în care în anturajul soțului încep să apară brusc prieteni noi, despre care soțul vorbește doar dacă este întrebat sau pe care nu vor să-i prezinte soției, poate fi catalogat ca un semn că relația scârțâie sau că deja există altă femeie în viața soțului.

Adauga un comentariu