BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce urmează tinerii cursuri de dezvoltare personală şi profesională? Aflați de la Jeasmine Socaci și Bianca Bejenariu, eleve și cursante B-Vision, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 27 ianuarie 2022, în studioul BZI LIVE vor fi prezente Jeasmine Socaci și Bianca Bejenariu, eleve care urmează cursuri de dezvoltare personală şi profesională prin teatru, realizate de Bianca Ciubotariu, fondator B-Vision. În ultima perioadă tot mai mulți tineri se axează pe importanța activităţilor extra-scolare în dezvoltarea abilitaţilor, pentru o carieră de succes. Invitatele moderatoarei Raluca Costin studiază tehnici de dezvoltare prin teatru pentru că acestea le ajuta să aibă mai multă încredere în sine, să descopere abilităţi ce le pot folosi în dezvoltarea unei cariere. Ce schimbări au observat din momentul în care au început cursul şi până acum, dar și cum timpul petrecut pe rețelele de socializare afectează tinerii, aflați de la Jeasmine Socaci și Bianca Bejenariu, într-o nouă ediție BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu