Local

De la catedră, direct în pușcărie. Ea este probabil cea mai penală profesoară! A trimis o copilă să se prostitueze și a făcut trafic de țigări

Publicat: 17 aug. 2020
Profesoara a trimis o copilă la produs, asta după ce inițial i-a promis un loc de muncă
De la catedră, o profesoară a ajuns direct în pușcărie după ce a trimis o copilă la produs

O profesoară i-au uimit până și pe anchetatori. Femeia care și-a ales o carieră care o punea în mijlocul copiilor s-a gândit să facă bani tot de pe urma celor mici. Nu a stat pe gânduri și a trimis o adolescentă în Italia, promițându-i un loc de muncă. Nu s-a întâmplat însă asta, iar minora a ajuns în pragul sinuciderii după ce a fost obligată să se prostitueze într-un bordel

Alina Mădălina Idriceanu este profesoară și este de loc din Vaslui. De ceva timp însă, viața tinerei s-a schimbat după ce a ales să câștige bani ușor. Cum banii mulți făcuți peste noapte se fac destul de greu legal, Idriceanu a decis să se apuce de infracțiuni. În urmă cu câțiva ani, o adolescentă româncă avea să relateze poliției italiene o poveste de necrezut. Copila a povestit că i-a fost promis un loc de muncă decent, însă într-un final avea să ajungă într-un bordel, condus de doi italieni. Viața ei s-a transformat într-un calvar, iar după ceva timp a ajuns în pragul sinuciderii. Presa din Italia a relatat că adolescenta ar fi fost oprită când se pregătea să se arunce în fața unui tren de mare viteză.

Minora trimisă să se prostitueze de către profesoară a încercat să se sinucidă

După tentativa de suicid, copila și-a spus povestea și a scăpat din iad. Chiar Alina Mădălina Idriceanu a fost cea care a aruncat-o în brațele traficanților. Adolescenta și-a vândtut trupul pe bani și era plătită cu 50 sau 100 de euro. Fiecare persoană în parte care făcea sex cu minora plătea o sumă de bani în funcție de ceea ce voia să facă. După ce povestea a ieșit la iveală, autoritățile au intrat pe fir și au deschis o anchetă. Alina Mădălina Idriceanu a fost judecată, iar recent aceasta a ajuns după gratii.

Fosta profesoară va sta după gratii și va fi obligată să plătească o sumă destul de piperată

Alina Mădălina Idriceanu a fost condamnată la 6 ani și jumătate de închisoare și a fost obligată să plătească o amendă de 15.000 de euro. Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, însă recent acesta a fost revocat.

„Dispune revocarea executării mandatului european de arestare emis în data de 08.07.2019, de Parchetul Republicii de pe lângă Tribunalul din Bologna, Italia, procuror adjunct al republicii dr. Augusto Borghini, pe numele persoanei solicitate Idriceanu Alina Mădălina, pentru executarea unei pedepse de 6 ani și 6 luni de închisoare, precum și a amenzii în cuantum de 15.000 euro, aplicate pentru săvârșirea unei infracțiuni de exploatare și recrutare pentru prostituție cu minori”, se arată în decizia magistraților.

Trebuie preciazat faptul că tânăra a fost inițial arestată preventiv printr-o sentință dată de magistrații de la Curtea de Apel Iași.

Ar fi ajuns în Italia după ce a încercat să se refugieze în Republica Moldova

Deși formele de punere în aplicare a mandatului european de arestare au fost revocate, asta nu înseamnă că profesoara a scăpat de pușcărie. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra care are doi copii ar fi vrut să plece din țară. Aceasta ar fi ajuns în Republica Moldova, însă acolo ar fi fost depistată de polițiști. Ulterior, oamenii legii ar fi luat legătura cu autoritățile din Italia, iar profesoara ar fi fost dată pe mâna italienilor. Acolo, tânăra trebuie să-și execute pedeapsa primită. Ciudat este faptul că numele profesoarei este menționat și într-un dosar de trafic de țigarete. În acel dosar nu a fost luată nicio măsură până în acest moment.

Comentarii
  • Daca o sa candideze la o pozitie de conducere e mare posibilitatea sa o avem premier in Romania peste 10 ani! Stati la curent!

Adauga un comentariu