Actualitate

De necrezut! Câţi lei te costă dacă vrei să intri la Târgul de Crăciun din Bucureşti

Publicat: 13 nov. 2021
Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit

Schimbări majore din acest an la Târgul de Crăciun din București. Organizatorii impun plata la intrare. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum la niciun târg de Crăciun din țară.

Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, va deschide târgul simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market. Târgul de Crăciun din București se va ține în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online și 7 lei, la casa de bilete din locație.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

De asemenea, având în vedere contextul actual, accesul participanților se va realiza în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului și este permis accesul doar persoanelor vaccinate prin prezentarea certificatului verde.

De la această măsură sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult care are certificat verde sau dovada trecerii prin boală.

Adauga un comentariu