Sport

De ultimă oră! LPF a anunțat când se joacă restanța FC Voluntari – FCSB

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ultimă oră LPF a anunțat când se joacă restanța FC Voluntari  FCSB
Ovidiu Popescu in meciul de fotbal dintre FCSB si FC VOLUNTARI, din etapa a V-a a Ligii 1, desfasurat pe stadionul Nicolae Dobrin din Ploiesti, duminica, 11 august 2019.© FOTO:SPORT PICTURES

Partida dintre FC Voluntari și FCSB, contând pentru etapa a 18-a în CASA Liga 1, a fost reprogramată în data de 6 februarie 2020. Meciul se va disputa pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, cu începere de la ora 20:00, pe siteul LPF.
Meciul FC Voluntari – FCSB, contând pentru etapa a 18- a Ligii 1, a fost amânat din cauza ploii care a făcut terenul impracticabil. Ar fi trebuit să aibă loc la data de 30 noiembrie, a fost amânat o oră (21:30), apoi a fost amânat pentru o altă dată, inițial discutându-se de 18 decembrie.

Nevoie mare de puncte la Voluntari

Ioan Andone, directorul tehnic al celor de la FC Voluntari, comenta la Telekom Sport:

„Așteptam și noi Steaua, ziceam că facem a doua victorie. Noi avem unul dintre cele mai bune terenuri de fotbal, dar ploaia asta torențială, avem drenaj extraordinar, e făcut terenul perfect, avem oameni care se ocupă de teren, dar ne-a încurcat asta pentru că nu știi când vei juca. E aglomerat, e final și nu știu dacă mai putem juca anul ăsta. Ar trebui să se găsească o solutie să jucăm anul ăsta, nu să începi la anul mai devreme. Mai poti la anul în februarie să joci, înainte de a începe. Trebuie să câștigăm și noi, să facem puncte pentru că suntem mult în spate. Ca să avem șanse să ne salvăm de la retrogradare avem nevoie mare de puncte”

Adauga un comentariu