Prima pagină » Magazin » De unde poți achiziționa insecticide agro? De la FITOMAG!
De unde poți achiziționa insecticide agro? De la FITOMAG!

De unde poți achiziționa insecticide agro? De la FITOMAG!

19 ian. 2021, 16:36,
în Magazin

Agricultura a evoluat foarte mult în ultimul secol, mai ales datorită dezvoltării și inventării anumitor utilaje care au făcut mult mai simple toate lucrările agricole. Cu toate acestea, indiferent cât de mult a evoluat tehnologia, agricultura se va confrunta mereu cu problema dăunătorilor. Aceștia sunt reprezentați în special de insecte ce se înmulțesc necontrolat și care provoacă daune însemnate culturilor de orice fel.

Din fericire, astăzi, astfel de dăunători pot fi controlați cu succes cu ajutorul insecticidelor agro, care sunt special concepute astfel încât să nu atace plantele sau să nu provoace afecțiuni oamenilor sau animalelor care le vor consuma. Folosite cu atenție și respectând instrucțiunile, aceste insecticide reprezintă cele mai bune soluții astfel încât culturile să poate ajunge la maturitate și rodul lor să fie recoltat în siguranță. În cazul în care dorești să achiziționezi astfel de insecticide, trebuie să știi că le poți achiziționa de la FITOMAG, magazinul online unde găsești tot ce ai nevoie în materie de insecticide agro și de uz casnic, îngrășăminte, capcane pentru dăunători și multe altele. În cele ce urmează, îți vom prezenta câțiva dintre cei mai întâlniți dăunători și cum îi poți elimina rapid și fără probleme, cu ajutorul insecticidelor agro.

  1. Viermele rădăcinilor: este o insectă care atacă în mod special culturile de tomate, castraveți și vinete. Rădăcinile acestor plante sunt afectate și din această cauză, se instalează veștejirea începând de la bază. Pentru a combate acest dăunător, îți recomandăm următoarele produse: Trika Expert, Kabon, Nemasol 510 etc.
  2. Viermele fructelor: cu siguranță îți este cunoscut, deoarece poate fi observat cu ușurință în anumite fructe pe care le parazitează și pe care le distruge. Este întâlnit în meri, peri, gutui, nuci și castani. În stadiul de larva, acesta iernează sub frunze căzute pe sol, în scoarță, în ambalajele de depozitare a fructelor și așa mai departe. În luna mai se transforma în fluture ce depune ouă, iar apoi se pot observa larvele care produc roaderi superficiale pe fruct sau chiar intră în fruct, formând anumite galerii. Din această cauză, fructele se strică sau se usucă și cad, ceea ce nu mai poate duce la valorificarea acestora.
  3. Ploșnița cerealelor: poate cel mai mare coșmar al agricultorilor, deoarece în România trăiesc aproximativ 1000 de specii ale acestei insecte. Afectează în special cultura de grâu. Cu toate acestea, după încheierea sezonului agricol (în special în octombrie) ploșnița migrează spre zonele urbane, unde provoacă repulsie oamenilor din cauza mirosului neplăcut. Dacă vrei să le combați, încearcă Kaiso Sorbie 5 WG.
  4. Musculița albă: întâlnită pe culturile de castraveți, roșii, fasole, ardei gras, pe plante ornamentale cum ar fi fucsia, hibiscus sau poinsettia. Aceasta transmite o serie de virusuri care pot afecta negativ plantele sau legumele pe care le parazitează. Pentru combaterea ei îți recomandăm Mospilan 20 SG, Karate Zeon 50 CS, Faster 10 CE.

În încheiere, am vrea să știm dacă tu te-ai confruntat cu acești dăunători și cum ai scăpat de ei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`