Magazin

De unde poți cumpăra Bitcoin sigur si rapid?

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De unde poți cumpăra Bitcoin sigur si rapid

August 2008 a adus pentru prima dată White Paper publicat de Satoshi Nakamoto, o persoană sau un grup de persoane, a cărei sau a căror identitate rămâne sub acest pseudonim, nedescoperindu-se niciodată cine stă în spatele tehnologiei. A fost momentul apariției primului sistemul financiar descentralizat și, totodată, revoluționarea acestuia. Astăzi, Bitcoin, moneda care a luat naștere în 2009, a reușit să bată toate recordurile și să fie cel mai adoptat asset al ultimului deceniu.

Anii din urmă au fost pentru Bitcoin prilejul de a-și dovedi utilitatea și creșterile. La apariție valora sub un dolar, acum, la momentul scrierii acestui articol, Bitcoin a atins maximul istoric de puțin peste 61.000 de dolari. Impresionant, nu?

Volatilitatea, siguranță tranzacției si puterea de a transferă oriunde, oricând, sunt doar câteva dintre elementele care fac ca moneda să devină din ce în ce mai populară și tot mai mulți oameni să fie cei care își doresc să între în posesia ei. Desigur, ca în orice domeniu, cu cât popularitatea a ceva crește, cu atât există și scam-uri. Suntem aici pentru a vă lămuri și pentru a vă spune cum puteți cumpără sigur și rapid Bitcoin în România.

Încă de la început au apărut foarte multe posibilități prin care puteți avea Bitcoin. Însă cele mai sigure variante sunt: platformele online și rețeaua de ATM-uri. Nu vă lăsați păcăliți de platforme care nu au o istorie în spate, suport bine pregătit, apariții, reclame în mediul online sau offline, adică apariții televizate.

Din fericire, sunt multe companii în România care îndeplinesc aceste criterii. Bitcoin România este o companie de acest tip, înființată în 2014, prin aducerea primului ATM crypto din țară și din Europa Continentală. De atunci firma s-a dezvoltat și pe partea online, a creat două platforme dedicate cumpărării/vânzării de criptomonede. Compania oferă utilizatorilor săi flexibilitate și siguranță în procesul de cumpărare online.

Cum au reușit asta? Care sunt metodele de cumpărare Bitcoin și altcoins? Cum poți cumpără Bitcoin simplu și rapid prin BitcoinRomania.ro? Să aflăm împreună!

Bitcoin România are o rețea de ATM-uri în București și în țară. În prezent este cea mai extinsă rețea de ATM-uri, cu peste 33 de locații. Aparatele sunt ușor de folosit și poziționarea lor garantează siguranță maximă. Cumpărarea de BTC de la ATM este foarte ușor de realizat, urmând pașii afișați pe ecran: selectați “Cumpără” și criptomoneda dorită, scanați codul QR al portofelului (în absența acestuia, se poate genera un portofel de hârtie și se scanează codul astfel obținut) și introduceți bancnotele în aparat, una câte una (aparatul acceptă bancnote RON de orice valoare între 50 și 500).

Această companie este una de încredere, fiind de mult timp pe piată românească, de aceea poți cumpăra Bitcoin de la BitcoinRomania.ro rapid și sigur. Faceți alegerile care vi se potrivesc cel mai bine, alegeți comisionul cel mai mic și nu investiți banii pe care nu sunteți dispuși să-i pierdeți!

 

 

Adauga un comentariu