Magazin

De Valentine’s Day, iubirea și preparatele gastronomice își dau întâlnire în Palas

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De Valentines Day iubirea și preparatele gastronomice își dau întâlnire în Palas

Nu știi unde să sărbătorești de Valentine`s Day? Restaurantele din Palas îți propun mai multe oferte „delicioase”, pentru ca tu și perechea ta să petreceți o seară specială. Dacă vrei să îți impresionezi și mai mult jumătatea, poți alege un dar special din magazinele din Palas Mall sau de la târgurile din Atrium.

Se spune că dragostea trece prin stomac, de aceea restaurantele din Palas au pregătit, de Valentine`s Day, mai multe oferte pentru îndrăgostiți. Dacă vrei să petreci o seară plină de rafinament, poți merge împreună cu jumătatea ta la Filicori Zecchini. Creveții black tiger, piureul de măr copt sau somonul tras la tigaie îți vor aduce un plus de savoare. Muzica va fi asigurată de Dj Raul și Anca Botez, care vor avea grijă ca atmosfera să fie de neuitat.

Pentru o cină deosebită și plină de surprize culinare, Czech In Resto Brewery este locul perfect, unde mâncarea și muzica își dau mâna și fac un duet ieșit din tipare. Pulpă de rață cu varză roșie bavareză sau antricot de vită Black Angus sunt doar câteva din bunătățile pregătite.

Și restaurantul Papillon Carbon a pregătit preparate îmbietoare: ruladă de păstrăv somonat gătit la sous vide, piure de broccoli, dar și deserturi, precum mousse de ciocolată cu trufe, care vă vor îndulci pe amândoi. La Corniche este destinația ideală dacă îți dorești o atmosferă intimă, în compania cocktail-urilor destinate cuplurilor. Madison Bistro & Lounge vă propune să încercați o nouă specialitate dulce, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, într-un cadru relaxant. Iar la Fenice Palas, vă vor acompania cu note muzicale Ira Sacenco, Anca Șerban, Cătălin Huțanu și Lazarus.

Încă nu ai găsit cadoul? Până duminică, 16 februarie 2020, în Palas Mall va avea loc Târgul de Valentine`s Day, unde vei găsi mai multe sugestii: felicitări artizanale cu flori și plante uscate, cercei, coliere și alte bijuterii handmade.

Totodată, în Atrium are loc Palas Spring Fashion, care propune o varietate de articole de sezon. Pe producători îi găsești tot până duminică.

Iubirea nu a fost nicicând atât de „delicioasă”, iar cadoul perfect nu s-a lăsat găsit niciodată așa de ușor ca anul acesta. Vino să-ți sărbătorești dragostea la Palas!

 

Adauga un comentariu