Bursa Barfelor

Decăderea unui deputat! Îmbrăcat ca vai de el prin magazinele de prin târg

Publicat: 19 iul. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța din săptămâna asta cu o chestiune despre un fost deportat de la noi din târg care a decăzut în ultimul hal. Mai sâmbătă, babetele l-au ginit la magazinul ăla Derdeman din buricul târgului pe fostul deportat Bănel Huojdea, venit și el să ia niște racorduri la furtunul din grădină. Bănel, săracul, era ca vai de el, disperat pe acolo că nu găsește ce trebuie la furtun și alea-alea.

Treaba e însă alta. Săracul era cam rupt de lume, îmbrăcat ca de șantier, cu un bluștuț la ureche ca ultimul muncitor obosit. Unde mai pui că nici măcar nu purta cum trebe masca de protecție pe față. Ce-a fost și ce-a ajuns, fostul deportat cu gura mare din târg, iaca! Dacă nu au mai mers combinațiile și nici crâșma din Tudor, Bănel Huojdea a ajuns și el la munca de jos. Mâine, poimâine îl vedem cum șterge singur cu mopul pe jos în crâșma aia!

 

 

Comentarii
  • Nu conteaza cum te imbraci, decat daca vrei sa impresionezi. Exceptie „imbracatul” vostru, care cred ca-i bogat la cate combinatii a facut cu Penny Hill, va pun fata in fata cu un tip imbracat in pantaloni scurti, tricou la 10 lei si slapi… Dar daca va apucati sa completati impreuna o declaratie de avere incepe sa scrie si pe masa. In timp ce voi va opriti la rubricutele alea. Aveti o scala a valorilor stramba tare. Specifica saraciilor…

Adauga un comentariu