Eveniment-Social

Decanul Facultăţii Construcţii de Maşini şi Management Industrial a dialogat despre programul managerial al acestuia pentru următorii patru ani, învățământul online, dar și inserția absolvenților pe piața muncii, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prof. univ. dr. ing. Cătălin Gabriel Dumitraş, decanul Facultăţii Construcţii de Maşini şi Management Industrial a venit în Studioul BZI LIVE

Joi, 17 septembrie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost progamata o interesantă şi actuala ediţie pe domeniul învăţământului superior politehnist ieşean! Invitat a fost prof. univ. dr. ing. Cătălin Gabriel Dumitraş, decanul Facultăţii Construcţii de Maşini şi Management Industrial (CMMI) din cadrul Universităţii Tehnice (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Alături de domnia sa au fost abordate aspecte ce ţin de: Admiterea 2020 la facultatea pe care o coordonează, proiectele derulate şi care urmează a fi implementate în facultate, programul managerial al acestuia pentru următorii 4 ani. De asemenea, prof. univ. dr. ing. Cătălin Gabriel Dumitraş a oferit detalii de ţin de învăţământul on-line în timpul pandemiei de COVID-19, dotările de care dispune Facultatea Construcţii de Maşini şi Management Industrial, inserţia absolvenţilor pe piaţa muncii, parteneriate instituţionale cu mediul privat, practică studenţilor, noile tehnologii şi evoluţia din importantul areal al construcţiilor de maşini şi a managementului industrial.

De precizat că, specializările facultăţii sunt: Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Maşini-Unelte şi Sisteme de Producţie, Ingineria Sudării, Mecanica Fină şi Nanotehnologii, Maşini şi Sisteme Hidraulice şi Pneumatice, Inginer proiectant CAD, CAE, specialist mentenanţa mecanică echipamente industrial, Inginerie Economică în domeniul Mecanic.

Adauga un comentariu