Sport

Decizia lui Dan Petrescu, discutată în întreaga lume! Antrenorul CFR-ului a intrat în atenția tuturor după schimbarea lui Fica

Publicat: 11 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia lui Dan Petrescu discutată în întreaga lume Antrenorul CFR-ului a intrat în atenția tuturor după schimbarea lui Fica

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a făcut un gest care a scandalizat lumea fotbalului românesc, însă în doar câteva ore decizia sa a devenit cunoscută la nivel internațional. Suporterii din întreaga lume l-au criticat pe tehnicianul român, după hotărârea luată în debutul partidei cu Gaz Metan Mediaș.
Clujenii au remizat cu echipa lui Edi Iordănescu, scor 0-0, însă una dintre deciziile lui Petrescu a fost cea care a fost subiectul cel mai discutat al partidei.
Dan Petrescu l-a schimbat pe tânărul Alin Răzvan Fica, în vârstă de 18 ani, după doar 24 de secunde de la începutul jocului, chiar la debut, iar acest gest a stârnit tot felul de reacții în mediul online.

Dan Petrescu, criticat de toată lumea după schimbarea lui

Atât presa internațională, dar și utilizatorii Reddit, l-au taxat imediat pe Dan Petrescu pentru ideea sa:

„În mod normal, așa ceva nici măcar nu se întâmplă. În etapa cu numărul doi din play-off-ul din România, antrenorul lui CFR Cluj l-a schimbat pe Alin Răzvan Fica după doar 24 de secunde!
Puștiul nu a suferit vreo accidentare sau ceva asemănător, ci Dan Petrescu pur și simplu a decis să «fenteze» regulamentul”, a scris Sportowe Fakty, o publicație din Polonia.

„Toate astea chiar la debutul său. Cu siguranță l-a cam demoralizat treaba asta. Am înțeles că ar fi fost anunțat că va juca puțin, dar totuși, chiar atât de puțin?”, a scris unul dintre suporteri pe Reddit.

Dan Petrescu a recunoscut că gestul lui a fost „penibil”

Dan Petrescu a recunoscut că a fost penibil când l-a schimbat pe Alin Răzvan Fica după numai 24 de secunde de la startul meciului:

„Păi mă face să fiu penibil această regulă. Eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr și i-am luat moralul. Dar asta e realitatea și nu am ce să fac, am nevoie de jucători. Noi avem foarte mulți jucători de valoare care stau în tribună și mi-e greu. Și atunci am hotărât să-l bag repede pe Adiță și să nu mai pierd timpul. Dar nu-mi place ce-am făcut, clar. Normal că am vorbit cu el, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine și nu e bine pentru fotbal”, a spus Dan Petrescu după meci.

Adauga un comentariu