Actualitate

Decizie de ultimă oră! Magazinele Lidl se vor închide mai devreme pentru a face economie de curent

Publicat: 23 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Decizie de ultimă oră Magazinele Lidl se vor închide mai devreme pentru a face economie de curent
Lovitură pentru români

Lovitură pentru români. Hipermarketurile din ţara noastră iau primele măsuri în criza energiei. Lidl este primul care anunţă că va închide magazinele mai devreme pentru a face economii, programul se modifică cu 2 ore. Mai mult, Ikea, Kaufland şi Lidl şi-au închis parcurile de încărcare gratis pentru maşinile electrice.

Magazinele LIDL vor fi deschise cu 30 de minute mai târziu față de programul actual, și se vor închide cu o oră mai devreme, cel puțin de luni până vineri, pentru ca în weekend să se deschidă cu 30 de minute mai târziu și să fie închise cu 2 ore mai devreme decât în acest moment.

Program Lidl. Toate magazinele vor avea același orar începând de luni, 23 septembrie 2022, după cum urmează:
• Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
• Duminică: 08:00 – 19:00*

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

LIDL anunță că magazinele care au deja programe de funcționare cu ore de lucru reduse, vor rămâne la același program în continuare, astfel că în cazul lor clienții nu trebuie să își facă griji că vor interveni modificări.

Comentarii
  • Bravo! Eu zic sa deschidanumai lunea, miercurea si vinere, de la 8 la 10 si seara, de la 5 la 6! Sau mai bine ar inchide de tot!

  • @Cititorul fidelius tu daca ai salar >2500 lei pe luna normal ca te doare la banana de unde-ti faci cumparaturile, cei amarati cu <2000 lei pe luna se orienteaza spre hypermaketuri.

Adauga un comentariu