Eveniment-Social

Decizii de ultimă oră luate de Senatul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În cadrul ședinței Senatului Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, ce a avut loc pe data de 19 decembrie 2019, pe ordinea de zi s-au discutat și s-au luat o serie de decizii ce vizează mediul academnic. Președintele Senatului UAIC fiind prof. dr. Gabriel Ovidiu Iancu.

Prezentăm mai jos ce decizii s-au luat de către Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași:

  1. Validarea alegerilor unor reprezentanți ai studenților în structurile de conducere ale Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
  2. Aprobarea comisiilor de concurs pentru posturile didactice și de cercetare științifică, pe perioadă determinată şi nedeterminată, scoase la concurs în semestrul I al anului universitar 2019-2020.
  3. Aprobarea cifrelor de școlarizare, condițiilor de admitere și a taxelor de înscriere și școlarizare în vederea susținerii examenului de admitere la studii universitare de licență în anul universitar 2020-2021.
  4. Aprobarea cifrelor de școlarizare, condițiilor de admitere și a taxelor de înscriere și școlarizare în vederea susținerii examenului de admitere la studii universitare de master în anul universitar 2020-2021.
  5. Aprobarea cifrelor de școlarizare, condițiilor de admitere și a taxelor de înscriere și școlarizare în vederea susținerii examenului de admitere la programele de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, în anul universitar 2020-2021.
  6. Aprobarea revizuirii articolului 24, precum și a Anexei 1 din Metodologia de organizare a alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere academică din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, pentru mandatul 2020-2024.
  7. Aprobarea rezultatelor concursurilor pentru ocuparea posturilor de CS şi CS III, perioadă determinată, în cadrul unor proiecte de cercetare.
  8. Aprobarea solicitării Facultății de Educație Fizică și Sport privind înființarea unui program de studii universitare de licență -Kinetoterapie și motricitate specială,  la Extensiunea de la Chișinău.
  9. Aprobarea solicitării Facultății de Biologie privind înființarea unui program de studii universitare de master – Laborator Medical.
  10. Aprobarea Proiectului de buget de venituri și cheltuieli pentru anul 2020.
  11. Diverse.
Adauga un comentariu