Actualitate

Declarația pe proprie răspundere și adeverința angajatorului s-au modificat. Descarcă de pe www.bzi.ro modelele actualizate – DOCUMENTE

Publicat: 26 mart. 2020

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

• Declarație pe proprie răspundere: AICI

• Adeverință angajator: AICI

Trebuie să dați click pe link-urile de mai sus pentru a accesa documentele.

”De asemenea, documentul poate fi tipărit și completat olograf („de mână”) în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator).

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.loading...

Comentarii
  • acum trebuie sa avem ALTE adeverinte???? dar s-au gandit totusi ca cineva trebuie sa le lucreze din nou???? nu sunt normali la cap!!!

  • nu trebuie sa ne miram..exemplul cel mai clar de minti inguste si nauceala…exact cum e gestionata toata aceasta situatie, tragica din pacate pentru noi toti, nu stie stinga ce face dreapta, dupa ce au dat modele care sa fie completate in 24 de ore, ba sau mai dat si amenzi ptr cei care nu a avut/reusit sa le aiba asupra lor, acum sau trezit, dupa ce toata lumea le are pe primele, sa scooata alt model! dar pe cei cu asa idei inteligente, ii poftim sa le si completeze acum!

Adauga un comentariu