Dragoste

Declarații de dragoste emoționante și lungi. Fă-ți persoana iubită să zâmbească în fiecare zi

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Declarații de dragoste emoționante și lungi. Fă-ți persoana iubită să zâmbească în fiecare zi
Declarațiile de dragoste trebuie însoțite de fapte

Facem declarații de dragoste emoționante și lungi pentru a ne exprima sentimentele de iubire pentru persoanele dragi nouă. Putem trimite aceste mesaje frumoase pe messenger sau le putem posta direct pe conturile de socializare, pentru a ne exprima afecțiunea în mod public. Însă, nimic nu se compară cu momentele petrecute împreună și vorbele frumoase rostite față în față.  În viața reală, mesajele de dragoste scurte sau lungi pot fi scrise pe o felicitare și le putem oferi în fiecare zi… nu doar de Valentine’s Day. Cu toate acestea, declarațiile trebuie însoțite de fapte.

De-a lungul timpului, marii scriitori ai literaturii internaţionale şi naţionale au transpus cu succes în operele lor numeroase trăiri romantice. Prin cuvintele lor au reuşit să inspire şi să formeze generaţii întregi cu privire la frumosul sentiment al dragostei.

Declarații de dragoste emoționante și lungi

Internetul este plin de citate frumoase despre sentimente, însă cele mai frumoase declarații de dragoste sunt cele originale, care vin din suflet. Însoțite de fapte și afecțiune, declarațiile de dragoste îți vor face partenerul sau partenera să zâmbească. Cea mai bună alegere pentru a ajunge la inima partenerului de viață sunt mesajele de dragoste dedicate și personalizate.

“Privirea ta mă răscolește, vocea ta îmi mângâie sufletul, felul in care te miști mă face să îmi pierd controlul. Tu m-ai redus la viață și m-ai făcut să mă simt viu, de aceea nu pot trăi fără tine. Îmi lipsești atât de mult. Te iubesc.”

“Soarta și destinul m-i te-au scos în cale să-mi ștergi de pe față lacrimile amare, să-mi îndulcești fiecare zi și să-mi umpli viata doar de bucurii. Te iubesc.”

“Draga mea, tu ești dorința sufletului meu și aceasta dorință s-a îndeplinit în sfârșit. Sunt nespus de bucuros și fericit și îi mulțumesc lui Dumenzeu pentru acest cadou. Ești perfectă din toate punctele de vedere. Te iubesc la nebunie și aș vrea ca să fim mereu împreună. Ești cea mai frumoasă ființă pe Pământ și eu sunt cel mai norocos bărbat.”

“Sunt gata să fac orice pentru tine. Nu pot trăi nici o clipă fără zâmbetul tău și toate gândurile mele sunt îndreptate doar spre tine. Mă gândesc doar la viitorul nostru și dorințele pe care le vom împlini împreună. Fericirea mea, te iubesc nespus de mult și îmi doresc din toată inima să fim fericiți. Am să fac tot ce îmi stă în putere ca lucrul acesta să se întâmple.”

“Ochii tăi pătrunzători m-au fascinat din prima clipă, iar buzele tale senzuale m-au cucerit. Părul tău atât de fin îmi mângâie obrajii iar mâna ta caldă o simt pe fruntea mea rece. La atingerea ta totul renaște, îmi revine pofta de viață, îmi dai un motiv de a trece biruitor prin toate, ba chiar mai mult: să uit de toți și de toate și să ramânem doar noi doi… în lumea asta parcă purtată pe aripi de basm…”

Așadar, prin declarații de dragoste emoționante și lungi ne putem face persoana iubită să zâmbească și să simtă cât de mult o iubim.

Adauga un comentariu