Cancan

Declarațiile lui Seco Dubravko, despre bătaia pe care i-a dat-o Danielei Crudu

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său croat duminică dimineață și a ajuns la spital plină de sânge. Între timp vedeta a fost externată și sora ei a dezvăluit care este părerea bărbatului, după acest eveniment nefericit. Se pare că pentru el nu este atât de grav faptul că și-a băgat iubita în spital.

Ce spune Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, după ce a bătut-o crunt

Sora fostei asistente TV a povestit într-un interviu care au fost primele cuvinte ale lui Seco Dubravko, după ce Daniela Crudu a ajuns în stare gravă la spital din cauza lui.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital’, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Dan Capatos a dezvăluit, la „Xtra Night Show” ce spune Daniela Crudu despre evenimentul extrem de neplăcut care s-a petrecut duminică. Se pare că ea este încă în șoc și nu se simte deloc bine.

Ea i-a povestit lui Capatos că este foarte umflată și nu poate nici măcar să deschidă ochii. Se pare că fuga a salvat-o pe brunetă, care crede că iubitul ei ar fi ucis-o dacă ea nu ar fi apucat să plece din mașină.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Cruduța lui Capatos. Se pare că totul a pornti de la motive foarte greu de explicat. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, a declarat sora vedetei.

Adauga un comentariu