International

Decorațiuni de Crăciun într-un stil sumbru – FOTO

Publicat: 02 dec. 2019

Compania de comerț online Amazon a retras de pe platforma proprie mai multe produse prezentate drept ”ornamente de Crăciun”. Decorațiunile reprezentau imagini de la lagărul de concentrare Auschwitz.

Decizia a fost luată în urmă ce Muzeul memorial din Polonia a cerut de nenumărate ori acest lucru, acuzând astfel compania de lipsă totală de respect.

Membrii reprezentanți ai muzeului din Polonia au criticat dur gigantul Amazon pentru comercializarea ornamentelor respective care înfățișează imagini tulburătoare ale lagărului nazist de concentrare. Au fost publicate pe platforma Twitter mai multe imagini cu aceste astfel de produse.

“Punerea în vânzare a așa-ziselor ornamente de Crăciun cu imaginea Auschwitz-ului este total inadecvată. Un tirbușon cu imagini de la lagărul de concentrare este tulburător și lipsit de respect” au transmis reprezentanții muzeului.

Un purtător de cuvânt al gigantului a menționat că toți cei care comercializează online prin intermediul platformei Amazon este necesar să respecte regulile companiei. Așadar, toate produsele au fost retrase.loading...

Adauga un comentariu