Prima pagină » Radio » Actualitate » Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, se confruntă cu anumite probleme. Ce mesaj a transmis artista

Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, se confruntă cu anumite probleme. Ce mesaj a transmis artista

30 oct. 2023, 14:52,
BZI.ro, în Radio

Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, le-a dat de înțeles fanilor că se confruntă cu anumite probleme, punându-i pe jar. Artista a publicat pe contul de socializare o imagine însoțită de un mesaj care i-a pus pe gânduri pe toți. Și totuși, unii s-au gândit că ceea ce face fosta soție a lui Dinu Maxer este doar o strategie de promovare.

În primăvară, Deea și Dinu Maxer luau prin surprindere o țară întreagă cu anunțul lor legat de divorț. La momentul respectiv, nu puțini au fost cei care au crezut că totul este doar o glumă sau poate chiar o strategie de promovare gândită de cei doi, însă timpul a demonstrat că totul a fost cât se poate de real. Și aceasta mai ales că ambii foști soți și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri, cu care par a fi extrem de împliniți.

Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, se confruntă cu unele probleme

Ei bine, însă, așa cum și-a obișnuit fanii, chiar dacă a trecut printr-o perioadă delicată, aceea a divorțului, Deea Maxer nu a încetat să-și țină fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu urmăritorii de pe rețelele de socializare atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și recent.

Fără doar și poate, recent, bruneta a reușit să-și pună urmăritorii pe jar, asta pentru că vedeta a distribuit pe InstaStory o imagine cu un mesaj, prin care dă de înțeles că nu trece printr-o perioadă tocmai bună, fiind convinsă, însă, că totul va trece.

„- Ești bine?
– Nu, dar o să fiu! Lupt!
– La naiba! Viața nu trebuie să fie despre luptă, ci despre liniște!”, este mesajul distribuit de Deea Maxer, pe contul de Instagram.

De precizat că, până în acest moment, Deea Maxer nu spus dacă are sau nu vreo problemă, însă daca va fi cazul, cu siguranță, își va anunța fanii.

Deea a cunoscut-o pe noua iubită a lui Dinu Maxer

Recent, în cadrul unui interviu pentru WOWnews, Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer, a vorbit fără rețineri despre prima întâlnire dintre ea și fosta soție a partenerului de viață, Deea Maxer.

Bruneta a explicat exact cum s-a întâmplat totul, cu precizarea că se cunoșteau de la evenimentele mondene, însă nu făcuseră niciodată cunoștință până în momentul când ea a început o relație cu Dinu Maxer.

„Veneam de la mare, acum câteva luni, veneam cu Andreas de la mare pentru că el trebuia să plece cu Maisa, cu mama lui și cu Robert într-o minivacanță și am venit amândoi cu mașina și l-am adus acasă la mama lui.

Ne-am întâlnit pur și simplu, ne știam de la evenimente mondene, dar nu făcusem niciodată cunoștință. Am făcut cunoștință, ne-am mulțumit una alteia, ne-am salutat, ea s-a urcat în lift, eu m-am urcat în mașină, ne-am urat weekend plăcut și asta a fost tot”, a povestit Magdalena Chihaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *