Actualitate

Deea Maxer și iubitul ei, din nou împreună, după ce se credea că s-au despărțit. Cum s-au afișat cei doi

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deea Maxer și iubitul ei din nou împreună după ce se credea că s-au despărțit. Cum s-au afișat cei doi
Multă lume crede că Deea Maxer și Robert Drilea vor ajunge în curând în fața altarului

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, s-au afișat din nou împreună, după ce multă lume credea că cei doi s-au despărțit. Ce-i drept, în ultima perioadă, cuplul a fost foarte discret, de-aici și speculațiile cu privire la o eventuală separare. Și totuși, povestea de iubire dintre Deea Maxer și Robert Drilea continuă, multă lume văzându-i ajunși la altar.

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, formează deja un cuplu preferat de internauți. În ultima vreme, cei doi nu s-au mai afișat în mediul online așa cum o făceau la începutul relației, mulți fiind de părere că ceva s-a întâmplat și că și-au spus adio, însă toate semnele de întrebare au dispărut, după ce cei doi au postat în mediul online o nouă imagine în care apar împreună.

Deea Maxer și iubitul ei, din nou împreună, după ce se credea că s-au despărțit

Deea Maxer și Robert Drilea și-au bucurat admiratorii cu ultima apariție în mediul online, deoarece toată lumea a crezut că relația lor s-a rupt. Deea Maxer le-a dat palpitații admiratorilor ei după ce, o vreme, nu a mai postat nimic în legătură cu iubitul ei, dar se pare că acum lucrurile au revenit la normal.

Sunt de doar câteva luni împreună, însă internauții îi văd deja ajunși în fața altarului, formând o familie în adevăratul sens al cuvântului. Nu puțini au fost cei care le-au urat chiar și „Casă de piatră”, semn că, în ochii admiratorilor lor, sunt cu adevărat cuplul perfect.

„În sfârșit o poză împreună după ceva timp”, „De mult nu v-am mai văzut împreună… mi-a fost frică să și întreb…”, „Casă de piatră! Sunteți suflete pereche!”, „Sunteți superbi”, „Ce oameni frumoși”, „Ce frumoși sunteți”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

În dreptul imaginii postate, Robert Drilea a scris un mesaj special pentru Deea, numind-o, metaforic, „luna”, misterioasă și profundă.

„Luna vieții mele”, a scris Robert Drilea în dreptul imaginii în care apare cu iubita lui.

Cum face față Deea Maxer criticilor din mediul online

Încă de la început, Deea Maxer a fost foarte apreciată, iar complimentele sunt la ordinea zilei în ceea ce o privește. Pe lângă cuvintele frumoase pe care le primește din partea majorității, este adevărat că dansatoarea se confruntă și cu persoane care o plac mai puțin, care nu se sfiesc să o critice și să o judece în urma deciziilor pe care le ia.

Dacă la început era afectată de astfel de opinii negative, acum Deea Maxer nu se mai lasă deloc atinsă de jigniri și cuvinte dure, știind foarte bine că cei care obișnuiesc să arunce cu noroi sunt, de fapt, nemulțumiți și nefericiți cu viața pe care o au.

„Am trecut de perioada în care mă afectau părerile internauților! Ajungi în viață în momentul ăla în care realizezi că «părerologii» sunt oameni frustrați, iar mulți dintre ei calculează problemele fără să aibă toate datele! În concluzie nu cu ei trăim, nu ei îmi plătesc salariul, nu ei știu ce e în casă, sufletul și mintea mea! Așadar părerile neconstructive își iau block”, a spus Deea Maxer, pe contul de socializare.

Adauga un comentariu