Prima pagină » Cancan » Deea și Robert Drilea par a se pregăti de nuntă. Cum au fost surprinși cei doi la Paris

Deea și Robert Drilea par a se pregăti de nuntă. Cum au fost surprinși cei doi la Paris

16 mai 2024, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

Deea și iubitul ei Robert Drilea par a se pregăti de nuntă după ce cuplul a fost surprins într-o ipostază neașteptată la Paris. Aceștia au fost recent în capitala Franței, împreună cu cei doi copii ai Deei și ai lui Dinu Maxer. În ceea ce-i privește pe Deea și Robert Drilea, relația lor merge cum nu se poate mai bine, în pofida zvonurilor că s-ar fi despărțit.

Deea s-a reinventat după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu mai apare așa des în spectacole, a devenit agent imobiliar în Dubai, unde vrea să își ia și o casă, dar și are și alte angajamente pe lângă activitatea principală. Mai mult, Deea nu stă rău nici sentimental. Fosta soție a lui Dinu Maxer are o relație de un an cu Robert Drilea, se înțelege foarte bine cu părinții lui și nu ar spune nu unui mariaj.

Deea și Robert Drilea par a se pregăti de nuntă

Deea și Robert Drilea au avut parte de o vacanță de vis la Paris, alături de cei doi copii ai brunetei și s-au bucurat din plin unul alături de celălalt. Fosta soție a lui Dinu Maxer a imortalizat fiecare moment important din această aventură, printre care și clipele în care partenerul ei se uita la un inel, în vitrina unui magazin al unui brand celebru.

Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar fanii lor așteaptă cu nerăbdare momentul în care cei doi vor face marele pas și se vor căsători.

În trecut, artista dezvăluia că este totuși prea devreme să se gândească la așa ceva, având în vedere că ea a mai fost căsătorită.

Totuși, iubitul ei pare să aibă alte gânduri pentru că, recent, chiar Deea l-a surprins în timp ce se uita în vitrina unui magazin de bijuterii. Și nu vorbim despre o bijuterie oarecare, ci despre una de brand, unde prețurile nu sunt deloc pentru oricine. Acolo, artista l-a văzut pe Robert în timp ce analiza un inel, astfel că s-a gândit să imortalizeze momentul și să îl urce pe rețelele de socializare.

„La ce te uiți iub?”, a fost mesajul postat de Deea Maxer pe Instagram.

Robert Drilea, surpriză pentru copiii iubitei lui

Robert Drilea a decis să îi facă o surpriză neașteptată iubitei sale și a rezervat o vacanță la Paris. Iar unul dintre obiective a fost chiar Disneyland, acolo unde cei doi au mers cu Maysa și Andreas, copiii Deei. Bruneta a fost extrem de fericită și s-a bucurat la fel de mult ca băiatul și fata ei de această experiență inedită.

Astfel, Deea a ținut neapărat să îi mulțumească iubitului ei pentru că le-a împlinit atât ei, cât și copiilor, un vis pe care îl aveau de mult.

„Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru această surpriză! 5 zile aici”, a fost mesajul pe care Deea l-a postat în mediul online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *