Local

Degringoladă în Guvernul României! Ce ascunde demisia ministrului Victor Costache, unul dintre puținii profesioniști din Executiv

Publicat: 26 mart. 2020

Situație dezastruoasă la vârful României! Nu era suficient că acest popor are de luptat cu o pandemie care face mii de victime la nivel mondial, că un alt blestem s-a abătut peste capul românilor! Un Guvern plin de incompetenți, care evident nu este în stare să gestioneze pandemia de COVID-19. Peste toate însă, în plină luptă pentru combaterea Coronavirusului, Guvernul rămâne și fără ministrul Victor Costache, unul dintre puținii profesioniști din Executiv.

Reputatul chirurg nu asculta de ordinele premierului

Încă o dată se dovedesc zvonurile conform cărora reputatul chirurg nu asculta de ordinele premierului Ludovic Orban și nu a vrut să gireze golăniile pe care le pregătea acesta. Acum însă, după demisia doctorului Costache și nominalizarea secretarului de stat Nelu Tătaru, cu siguranță va începe jaful la Ministerul Sănătății.
Cel puțin așa par lucrurile dacă luăm în calcul că Nelu Tătaru, un chirurg din Huși, despre care se zice că „a eradicat apendicita în zonă” are o poreclă foarte interesantă „Nelu Șpagă”. Se zice că această poreclă i-a fost pusă după ce ar fi primit diferite cadouri pentru operațiile pe care le făcea, mai ales că spun medicii care îl cunosc că „te opera de apendicită chiar și dacă nu aveai nevoie”.

De unde are noul ministru al Sănătății porecla de „Nelu Șpagă”

În plus, când a ajuns președinte la PNL Vaslui, Nelu Tătaru a declarat în prima ședință că „mi-am cumpărat postul, deci nu mai aveți ce să-mi faceți”, iar când a fost numit secretari de stat în Ministerul Sănătății, el a declarat apropiaților: „v-am spus ca eu imi fac treaba”. Iată de ce lumea îl poreclește Nelu Șpagă.
Dacă ar fi vrut un om competent acolo în funcție de ministru al Sănătății, Orban l-ar fi promovat pe Raed Arafat, așa a preferat să aducă o marionetă care să-i facă toate mașinațiunile.
Iar acest personaj va trebui să conducă Ministerul Sănătății în poate cea mai grea criză din ultimele 3 decenii. Demisia lui Victor Costache dovedește încă o dată că în Guvernul României este haos general. În Executiv or să mai rămână doar Ludovic Orban (un fost șomer ajuns premier) și Marcel Vela (un ministru de interne care are probleme și atunci când citește decrete chiar și de pe hârtie).

Odată cu numirea în funcţia de ministru al Sănătăţii, cu siguranţă şi farmacia lui Nelu Tătaru (şi a soţiei lui) va prospera! Şi uite aşa toţi liberalii vor fi mulţumiţi şi fericiţi.

Demisia lui Victor Costache ascunde foarte multe golănii făcute de Guvernul Orban?

Chiar și așa, Orban continuă să iasă el la conferințe, să vorbească din vârful limbii, ca și cum ar mai putea impresiona pe cineva. Un premier mai slab nu a avut Romania de 30 de ani incoace.
Probabil că demisia lui Victor Costache ascunde foarte multe golănii făcute de Guvernul Orban, care probabil nu vor ieși la iveală prea curând. De exemplu, poate că este vorba despre contractul de 11 milioane de euro, încheiat de Cătălin Botezatu cu Guvernul României, pentru combinezoane. Oare Botezatu (care oricum probabil cumpără aceste combinezoane din China și le aduce în România la suprapreț) face combinezoane pentru toată țara? Că altfel nu s-ar explica suma de 11 milioane de euro.

Unde sunt banii românilor?

Dacă guvernul Ludovic Orban nu ar fi plătit în luna decembrie a anului trecut peste 3 miliarde de euro pentru avioane și peste 350 de milioane de dolari fraților Micula, probabil că acum ar fi fost suficienți bani la buget pentru a putea lupta cu pandemia de Covid-19 care a paralizat România. Așa, nu ar mai fi fost nici nevoie ca Ministerul Finanțelor să împrumute miliarde de euro și să împovăreze România pe următorii zece ani!loading...

Comentarii
  • Rup tacerea. Si eu Anton Dobos fost deputat PNL, la finalul mandatului de 4 ani (2016) mi s-a cerut de Presedintele PNL Iasi Costel Alexe suma de 40.000€ pentru un nou mandat 2016-2020, bani ce urma sa-i dau prin Damian Nelu, marioneta lui Alexe!!!

  • Guvernul luCOVID19 URBAN, era normal sa faca golanii… dar ce, psd.istii nu faceau ??? Toti sunt la fel !!! Unde sunt cei din top 500 capital ??? Daca ar lua fiecare cate un aparat de testat, ar avea fiecare judet cate 10 aparate.. Dar s-au facut mici, mici de tot, precum caracterul lor … Mici la stat, mici de caracter… Tipul de milionar roman !!!

  • Pleaca un prost vine altul mai mare .Adica ati votat Iohanis aveti diaspora acasa .Mrs de aici golanilor rezist .Avea dreptate jandarmeria sa va bata cu pulanele pe 10 August .
    SA VINA PSD LA GUVERNARE CA NE-AM SATURAT DE VOI SPAGARILOR GHINIONISTI .

  • Antoane, mi mi-ai zis că ți-a cerut 60.000. Că tot așa sa-i dai lu Alexe, să împartă cu Adomniției, că-i dă și lu’ Damian, că lu Relu’ îi dăm țeapă. Hotărăște-te odată!

  • daca Costachel, ministrul Minune e foarte competentent, atunci ce sa mai zic de Violeta Alexandru. E spirt pe langa Costachel, chirurgu’ atomic !

  • Ce sa mai vb, Viorica voastra era super desteapta. E clar de ce guvernul a inchis totul atat de repede, adica la un numar relativ mic de infectari si imbolnaviri. Pentru ca suntem total nepregatiti la nivel de sectii ATI. Cand ai 1.362 de paturi cu ventilator, in majoritate deja ocupate de alte patologii, pe care nu le poti arunca in strada, esti intr-o situatie nu proasta, ci disperata.

    PSD a golit tot ( spagari mai ordinari ca astia din PNL), iar PNL n-a avut in cap decat anticipate, asa ca nimeni nu s-a gandit la nimic, desi de ani de zile se vorbeste despre iminenta unei pandemii, iar din februarie ea a devenit o amenintare palpabila.

Adauga un comentariu