National

Delia, prima reacție după scrisoarea controversată: Nu este despre mine

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia prima reacție după scrisoarea controversată Nu este despre mine
delia are o reacție la scrisoarea adresată Guvernului

Delia reacționează după controversele care au apărut în urma scrisorii prin care sute de artiști, printre care și ea cer ajutoare mai mari de la stat. Delia a explicat pe rețelele de socializare că scrisoarea nu este despre ea, ci despre întreaga industrie muzicală, inclusiv despre oamenii nevăzuți din spatele scenei. Mai mult, artista a precizat că nu se poate lăsa indiferentă, deși ”nu este la limita de jos a existenței”.

Delia reacționează după scrisoarea adresată Guvernului

Delia a reacționat pe rețelele de socializare după ce mulți au acuzat-o că are cu ce să se întrețină, în contextul în care a semnat scrisoarea prin care se solicită ca artiștii să fie incluși în schema de ajutor de stat. Delia a explicat că a decurs la acest gest pentru oamenii din spatele scenei și că nu poate trece cu vederea situația dificilă cu care se confruntă industria muzicală.

”NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti, tehnicieni, despre oamenii nevazuti din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Nu o sa raman indiferenta doar pentru ca nu sunt la limita de jos a existentei. E absolut NORMAL sa sustin o asemenea petitie pentru industria din care fac parte. Voi face asta in continuare. Impreuna vom putea depasi aceasta perioada. ♥️” a scris Delia pe facebook.

Scrisoarea prin care artiștii cer ajutor din partea statului

Peste o sută de artiști, printre care și unii foarte celebri precum Inna, Loredana, Delia, Smiley, Ștefan Bănică Jr, Antonia, Carla’s Dreams sau Paula Seling au semnat și trimis o scrisoare către premierrul României, Ludovic Orban, dar și către vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu în care solicită să fie incluși în schema de ajutor de stat pentru artiști, pentru sprijinirea sectorului cultural.

Adauga un comentariu