Eveniment-Social

Delicii vegetariene înaintea sărbătorii Pascale. Specialiștii de la restaurantul Gustave din cadrul Grand Hotel Traian Iași au pregătit meniul de post

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Delicii vegetariene înaintea sărbătorii Pascale. Specialiștii de la restaurantul Gustave din cadrul Grand Hotel Traian Iași au pregătit meniul de post
Meniul de post la restaurantul Gustave

În perioada postului, bucătarii de la restaurantul Gustave au ales cel mai potrivit meniu cu ingrediente proaspete și de sezon

Farfuriile cu preparate sănătoase și pline de savoarea pentru toți cei care apreciază și adoptă o alimentație echilibrată. O combinație între gusturile orientale și cele tradiționale românești. Este mai mult decât o simplă necesitate de zi cu zi, mâncarea este un element pentru hrănirea sufletului.

Meniul de post la restaurantul Gustave

Meniul nostru de post aduce în prim plan ingrediente proaspete și sănătoase, combinate și reinterpretate în farfurii moderne, pentru a te ajuta să te simți plin de energie și împlinit în această perioadă de purificare a sufletului.

Gusturile orientale de humus, falafel și tabouleh, o cominație de năut, roșii, pătrunjel și pastă de susan. Ori puteți alege o supă cremă de linte sau risotto cu spanac. Fiecare preparat este gândit pentru a completa o masă armonioasă, iar bucătarii pregătesc cu atenție fiecare farfurie.

Pentru cei care preferă gustul autentic românesc, pot opta pentru o ciorbă de fasole cu urzici, cartofi noi cu mărar sau hribi cu mămăligă coptă. Gusturile care te vor întoarce în timp, fiind cuprins de nostalgia mâncărurilor de acasă.

Prețurile accesibile și calitatea preparatelor fac din meniul de post de la Restaurant Gustave o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și gustoasă într-un ambient plăcut și relaxant în centrul orașului.

Cu locuri limitate și o mare cerere în această perioadă, trebuie să vă rezervați din timp o masă la Restaurant Gustave pentru a vă asigura că veți putea savura fiecare moment al acestei experiențe culinare.

Postul Paștelui este o perioadă importantă pentru spiritualitate poporului român, iar mâncarea reprezintă un lucru important în viața oamenilor.

Comentarii
Adauga un comentariu