Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Daca ai chef de un preparat exotic si delicios, atunci e musai sa incerci crevetii cu sos de rosii, care se gatesc super rapid.
Ai nevoie de:
– 500 de grame de creveti decorticati
– trei catei de usturoi
– cateva frunze de busuioc
– o lingurita de curry
– o cutie mare de rosii in bulion
– o jumatate de dovlecel
– o bucata mica de praz
– o lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
Toaca prazul marunt si dovlecel, dupa care caleste-le in uleiul de masline. Cand s-au inmuiat, adauga rosiile si sosul lor si fierbe totul, timp de zece minute. Ai grija sa acoperi totul. Ulterior, adauga crevetii, pulberea de curry si busuiocul tocat marunt, iar la final pune usturoiul. Consuma preparatul simplu, ca atare ori cu garnitura de orez fiert.