Eveniment-Social

Demisii in Primaria Pascani. Secretara si contabila au renuntat la functii

Publicat: 17 nov. 2015

Problemele administrative continua la Pascani, asta dupa ce doua persoane cu functii importante si-au inaintat demisia. Jurista Alina Sandu ocupa functia de secretar inca din data de 31 august. Aceasta a venit din concediul de crestere a copilului pentru a-l inlocui pe Mircea Zuzan, cercetat de DNA pentru o serie de ilegalitati facute in Primarie. Surse din cadrul administratiei locale ne-au precizat faptul ca, principalul motiv pentru care Alina Sandu a demisionat a fost acela ca s-au tot facut presiuni pentru a semna o serie de acte pe care le considera ca nu indeplinesc conditiile legii. Astfel ca, luni a inaintat o cerere pentru a reveni in concediul de crestere a copilului.

In aceeasi zi si-a depus demisia si Dana Marcovschi, de profesie economista, fost contabil sef a Primariei. In acest caz, Dana Marcovschi a fost condamnata la 8 luni cu suspendare, pentru infractiunea de fals intelectual in dosarul AgroComplex Lunca Pascani. Potrivit celor din Primarie, urmeaza ca alti functionari sa renunte la functii. Motivele sunt aceleasi: stres, frica de controalele DNA, dar si salariile mici.loading...

Comentarii
  • cu alte cuvinte la Premaria din Pascani sa fura in mod ordinar !!asa de ordinar ca nici fonctionarii publici nu mai suporta !! in tara lu „ratoi” comunismu a ramas infipt !!

Adauga un comentariu