Sport

Denis Alibec: „Să sperăm câ mai avem o șansă cu Liga Națiunilor”

Publicat: 20 nov. 2019

Plecarea selecționerului Cosmin Contra de la echipa națională a României nu l-a surprins pe Denis Alibec. Atacantul clubului Astra Giurgiu a precizat că prima reprezentativă trebuie să își schimbe atitudinea dacă vrea să ajungă la Campionatul European din 2020.

„Îmi pare rău că nu am jucat, asta este viața. Ați văzut că este diferență foarte mare și să sperăm câ mai avem o șansă cu Liga Națiunilor.

Am văzut că s-a tot vorbit despre plecarea lui Contra, mă așteptam, sincer. Părerea mea este că trebuie să avem mai multă încredere în noi și nu ar trebui să ne speriem de toate echipele care joacă cu noi. Înainte jucam de la egal la egal, acum ne este frică de Suedia, de Norvegia.

Sper să jucăm de la egal la egal în barajul din Liga Națiunilor, deși semifinala o jucăm în deplasare. Trebuie să mergem acolo ca să câștigăm, altfel nu avem nicio șansă să ajungem la EURO”, a spus Denis Alibec.

România va juca în semifinalele Ligii Națiunilor cu Islanda, în deplasare. În cazul în care ajunge în Divizia A, sau cu Scoția, tot în deplasare, în Divizia C. Dacă va câștiga semifinalele, în finala se poate întâlni cu Bulgaria, Israel sau Ungaria (Divizia A) sau cu Norvegia sau Serbia (Divizia C).loading...

Adauga un comentariu