Magazin

Denisa Ciocoiu și-a lansat propriul brand de costume de baie ecologice

Publicat: 20 ian. 2023

Au trecut peste 10 ani de cand Denisa Ciocoiu a pornit intr-o cariera de modelling internationala, dupa participarea la emisiunea lui Catalin Botezatu , Next Top Model .

Viata de model este plina de glam si oportunitati foarte mari , dar este si foarte solicitanta, obositoare si presupune o atentie detaliata in permanenta la imaginea prezentata.

Ambitioasa si cu multa perseverenta , tanara a calatorit in lung si in lat lumea si nu s-a lasat pana nu a lucrat cu cei mai mari designeri internationali in Milano, Londra, Paris si mai nou in Bali.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Se pare ca Denisa prefera in ultima perioada o viata in zonele tropicale , drept pentru care si-a deschis propriul brand de costume de baie sustenabile ‘Moon Swim’ , pe care le creeaza si pozeaza chiar ea in Bali. Tanara antrepenoare lupta impotriva incalzirii globale si a consumului fast-fashion, de aceea a creat un brand unde foloseste plastic reciclat gasit in oceane si pe plaje.

Instagram :

@moon_swim ( https://instagram.com/moon_swim_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@cdenisaaa ( https://instagram.com/cdenisaaa?igshid=YmMyMTA2M2Y=

www.hellomoonswim.com

 
Comentarii
Adauga un comentariu