Local

Procesul intentat primarului Mihai Chirica, anulat. Magistrații au respins cererea Denisei Ionaşcu, secretarul general al Primăriei Iași

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Procesul intentat primarului Mihai Chirica anulat. Magistrații au respins cererea Denisei Ionaşcu secretarul general al Primăriei Iași
Veste proastă pentru Denisa Ionașcu, secretarul general al Consiliului Local Iași

Astăzi, 23 martie 2023, magistraţii Tribunalului Vaslui au decis ca Denisei Ionaşcu să i se respingă cererea de chemare în judecată intentată primarului Mihai Chirica.

„Respinde, că neîntemeiată, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Ionaşcu Denisa Liliana în contradictoriu cu paraţii UAT municipiul Iaşi şi Mihai Chirica. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cale de atac care se va depune la Tribunalul Vaslui, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată azi, 23 martie 2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, au transmis magistrații Tribunalului Vaslui.

Amintim că Denisa Ionașcu, secretarul CL Iași, l-a dat în judecată pe edilul municipiului Iaşi după ce s-a simţit discriminată de faptul că a fost evaluată de Mihai Chirica și doi consilieri locali, Florentin Traian Ciobotaru (PNL) și Camelia Ciornia (PMP).

Edilul urma să ceară și o verificare a modului în care Denisa Ionașcu a deținut un apartament al Primăriei, deși avea și locuință proprie. Evaluarea Denisei Ionașcu urma să fie făcută în perioada 31 ianuarie – 31 martie 2022.

Comentarii
  • Nu conteaza. Chirica ramane tot cel mai mare primar anchetat penal din Romania. Apropo, el a fost denuntatorul lui Nichita, adica cu alte cuvinte, el l-a bagat la puscarie pe Nichita. Putini stiu asta.

  • Chirica Mihai si Cezar Baciu Alexandru sunt denuntatorii in cazul inspectoarei de la Urbanism, UAT Rediu, SUSAN Petronela căreia i-a fost prelungit masura arestului preventiv cu inca 30 zile pîna pe 14 aprilie 2023!!!

Adauga un comentariu