Magazin

Denisa Nechifor despre Bianca Dragusanu: „Dintr-o curva nu poti face femeie de casa”

Publicat: 18 apr. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denisa Nechifor despre Bianca Dragusanu Dintr-o curva nu poti face femeie de casa
1
Face ce face si tot cauta s-o enerveze pe fosta iubita a lui Cristea! Bianca Dragusanu stie ce-o scoate din sarite pe Denisa Nechifor, femeia cu care fotbalistul are o fetita. Picatura care a umplut paharul a fost faptul ca Dragusanca s-a apucat sa comenteze la tv ce tata bun e Cristea. Cand a auzit una ca asta, Denisa a cedat nervos!
Nu este prima data cand Bianca Dragusanu (29 de ani) declara public ce relatie frumoasa are cu Rania (3 ani si jumatate), fetita iubitului ei. Si, de fiecare data, mama copilului – manechinul Denisa Nechifor, 29 de ani – s-a enervat la maximum. Scandalul s-a reaprins zilele trecute, cand Bianca l-a laudat pe Cristea, spunand ca este un tata-model. Fosta iubita a fotbalistului sustine contrariul, scrie Click!.
„Adi este tatal ideal, este un om extraordinar de apropiat de Rania, desi ea nu mai are voie sa se vada cu noi. Fetita este un copil inteligent, frumos, minunat. Adi o iubeste mult si ii face toate mofturile, petrece cu ea cat de mult timp poate”, a declarat Bianca, la „Un show pacatos”.
Denisa nu a urmarit emisiunea respectiva, dar a aflat de la prieteni toata discutia din platoul emisiunii lui Dan Capatos. Prima reactie a fost necontrolata: si-a iesit din pepeni, chiar la sala de sport unde se antreneaza zi de zi.
Surse care se aflau acolo au auzit-o povestind cuiva ca fotbalistul nu e nici pe departe atat de generos cu Rania, nici la capitolul financiar, nici in ceea ce priveste timpul pe care i-l aloca micutei.
„Eu, lui Adi nu i-am cerut pensie alimentara, pentru ca asa am considerat. L-am lasat sa-i dea Raniei cat crede el de cuviinta. Dar nu-mi pot creste fata cu 10 milioane de lei vechi, primiti cand isi aduce el aminte. Eu din joburile mele castig foarte bine, plus ca am o familie care m-a sustinut mereu, din toate punctele de vedere. Am auzit ca Bianca se lauda ca i-a cumparat ea, fetitei mele, doi saci de jucarii de la Disneyland. Nu a vazut-o in viata ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am intalnit decat o data, la un eveniment. Pe Rania o cresc eu, este copilul meu si nu-i permit nimanui, cu atat mai putin ei, sa vorbeasca despre ea la televizor sau prin ziare. Daca are ceva cu mine, sa-mi spuna mie, in fata, dar sa-mi lase copilul in pace. Sa-si faca ea propriul copil si sa-l lase pe al meu in pace”, a fost auzita spunand Denisa, potrivit Click!.
Cand a auzit ca Dragusanca se lauda, in diverse cercuri, ca Adi Cristea ii ofera lunar o suma fixa Raniei – cate 1.500 de lei, plus sumedenie de cadouri – Denisa a luat si mai tare foc. „Dintr-o curva nu poti face femeie de casa si nici dintr-un fotbalist un om serios”, ar fi adaugat ea.
Adauga un comentariu