Actualitate

Denisa Tănase a ajuns milionară datorită soțului! „Sunteți independente după ce începeți afaceri pe banii bărbaților!”

Publicat: 21 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denisa Tănase a ajuns milionară datorită soțului Sunteți independente după ce începeți afaceri pe banii bărbaților
Denisa Tănase a ajuns milionară datorită soțului

Denisa Tănase a ajuns milionară datorită soțului! Din artista care trăia doar din concerte, de azi pe mâine, Denise Tănase, jumătatea trupei Bambi, a ajuns, în doar 3 ani, milionară în euro. Denisa Tănase s-a dedicat aproape în întregime afacerilor, după ce l-a întâlnit pe actualul ei soț, afaceristul Mircea Brânzei. Internauții nu au fost foarte încântați de modul cum a procedat cântăreața, transmițându-i că a devenit independentă de-abia după ce soțul ei a băgat bani în afacere.

Denisa Tănase a ajuns milionară datorită soțului!

Denisa Tănase, în vârstă de 38 de ani, se ocupă de 3 ani de afaceri, alături de soțul ei, omul de afaceri Mircea Brânzei. Cei doi au reușit să construiască un brand foarte cunoscut de parfumuri în doar câțiva ani, care le-a adus bani cu nemiluita și i-a transformat în milionari.

Denisa Tănase este acum femeie de afaceri de succes, stă mai mult pe la Dubai decât pe acasă și deschide magazine pe bandă rulantă în toată lumea. Totuși, Denisa recunoaște, însă, că nu ar fi ajuns aici dacă nu l-ar fi cunoscut pe actualul ei soț.

„Eu cu soțul meu ne-am ajutat foarte mult reciproc. De afară poate să pară că femeia este cea ajutată, în realitate, noi ne-am ajutat reciproc. Când ne-am cunoscut, niciunul nu era într-un moment bun profesional și financiar, chiar dacă eram cunoscută în toată țara, asta nu-mi garanta o stabilitate financiară. Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul. Pe vremea aia nu se făceau bani din mediul online, deci doar din cântat. Reinvesteam în piese, pe scurt, când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”, a povestit Denisa Tănase.

Părinții nu au fost de acord să renunțe la muzică

Fosta solistă a trupei Bambi a explicat că părinții ei nu au fost de acord la început cu lansarea ei în afaceri și renunțarea la proiectul muzical Bambi.

„Tata nu se exteriorizează, nu spune întotdeauna tot ce gândește, dar mama a încercat să mă influențeze. S-a speriat. Mamei i se părea că e un regres pentru mine. Îmi spunea: «Tu ești artist, ai cântat, ești persoană publică. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?»”, a mai povestit Denisa Tănase.

Denisa mai vine în România doar cu treabă și pentru a mai oferi lecții româncelor dornice de succes și independență financiară.

„Am muncit mult și am ajuns într-o stare în care nu mai conștientizam oboseala, mi se părea că nu sunt obosită, dar de fapt eram într-o stare permanentă de oboseală și evident că acești ani, la un moment dat, și-au spus cuvântul, a fost un avertisment fin și atunci mi-am dat seama că trebuie să calc puțin frâna. Să ai câte puțin din toate, că nu-i suficient să fi bine profesional și să ai gol pe partea personală, familială, nici invers. E foarte important ca o femeie să fie independentă!”, a mai spus Denisa Tănase.

Fanii nu au fost încântați cu lecțiile de viață oferite de Denisa Tănase spunându-i că a reușit în afaceri pe banii soțului.

„Ne-ați omorât cu feminismul, toate sunteți independente după ce începeți afaceri pe banii bărbaților! Dacă nu aveai în spate un bărbat cu bani…” / „E căsătorită cu un milionar, ăsta e secretul”, au fost câteva dintre mesajele internauților la adresa Denisei Tănase, care a ajuns milionară datorită soțului.

Adauga un comentariu